Han stod til at blive præsident – nu drukner han i anklager om sex og prostitution

Wikimedia

Som ugift præsident har Francois Hollande hygget sig med to kvinder i de snart tre år, han har boet i Elysées-palæet.

 

Først journalisten Valerie Trierweiller, der hævnede sig ved at udgive en bog med intime afsløringer, da hun blev fyret som førstedame. Siden skuespilleren Julie Gayet, hvis eksistens blev afsløret, da Hollande blev kørt til hyrdetime med hende på bagsædet af en scooter iført styrthjem, men uden livvagter. De kunne ellers have hindret en paparazzo i at få skud i kassen til glæde for et skandaleblad.

 

I dag bliver Julie Gayet to-tre gange om ugen smuglet ind i palæet ad en diskret haveindgang.

 

Retssag med Strauss-Khan DSK kaldet

Men Hollandes parforhold er for intet at regne mod, hvad Elysées-palæet havde måttet lægge kulisser til, hvis den brunstige socialistiske økononom og politiker Dominique Strauss-Khan var blevet valgt til præsident. Og det var han meget tæt på at blive.

 

Hvis franskmændene vil have indblik i, hvad der kunne forventes med Strauss-Khan som præsident, kan de følge med i referaterne fra en retssag, som i dag åbnes i Charles de Gaulles fødeby Lille og vil vare tre uger. Her vil de erfare, at DSK, som han kaldes og selv kalder sig, kunne forventes at lade den republikanske garde trække op sammen med det lette kavalleri af parisiske udøvere af verdens ældste erhverv.

 

DSK møder op i retten i Lille i dag og må igen forlade sin nyeste residens i Marrakech i Marokko den 10., 11. og 12 februar for at sætte sig på anklagebænken for at forsvare sig mod sigtelser for rufferi af avanceret karakter. Proxénétisme aggravé, som det hedder i anklageskriftet.

 

De medskyldige

Sammen med DSK er en uskøn skare af ialt 13 alfonser og korrupte forretningsmænd og politifolk under anklage. Blandt dem Hervé Franchois, ejeren af det fine Hotel Carlton, som før var byen Lilles stolthed, men som han omdannede til et luksusbordel med DSK som stamgæst. Den belgiske Dominique Alderweifeld, der drev en massageklinik i Belgien, men sendte massagepigerne som prostituerede til orgier i Lille, Paris, New York og Washington.

 

I den amerikanske hovedstad var DSK chef for den internationale valutafond IMF. Han havde før begået seksuelt overgreb mod en kvindelig medarbejder med det resultat, at hun, men ikke han måtte forlade verdensbanken. Det er vidnefast, at Strauss-Khan deltog i orgierne, når hans franske venner arrangerede private fester i USA, men han hævder, at han ikke var klar over, at pigerne var prostituerede.

 

Han antog, at de var sekretærer i det entreprenørfirma, som blev drevet af den medanklagede David Roquet. Denne har sikret anklagemyndigheden et værdifuldt bevis, idet han har mærket et udgiftsbilag med de magiske bogstaver DSK.

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Politikommissær Jean-Christophe Lagarde, som var sikkerhedschef i Lille, deltog i orgierne og knyttede sig tæt til Strauss-Khan i håb om at opnå avancement til en høj post, når vennen var blevet præsident.

 

Selv om Strauss-Khans umættelige libido ikke var ukendt i inderkredsen, var der alligevel flertal for at gøre ham til socialistisk kandidat, da han som økonomisk kapacitet med flere ministerposter og medlemsskab af Nationalforsamlingen i bagagen blev tilskrevet de bedste chancer for at hindre den borgerlige kandidat Nicolas Sarkozy i at blive genvalgt.

 

Strauss-Khans høje ambitioner led et knæk, da han den 14. Maj 2011 blev hentet ud af et Air France-fly få minutter før afgang fra JFK-lufthavnen i New York, fordi en afrikansk stuepige Nafissatou Diallo på det pæne hotel Sofitel på Manhattan havde anmeldt ham for seksuelt overfald og misbrug.

 

Strauss-Khan blev overført til et skummelt fængsel i New York og slap først ud, da TV-stjernen Anne Sinclair, hans tredie kone, brugte lidt af sin kæmpearv fra et fædrene kunstgalleri på at stille kaution og siden leje et hus på Manhattan, hvor hun og DSK kunne bo, mens hans blev stillet for retten. Han slap med tiltalefrafald og et flosset renomé..

 

Anne Sinclair

Alle var forundret over, at Anne Sinclair så længe forblev loyal mod den utro ægtemand, og efter hjemkomsten til Frankrig opløste hun da også det 23 år lange ægteskab, da der stadig kom nye afsløringer frem om gemalens umættelige sexappetit.

 

Flere afsløringer vil følge, når prostituerede skal vidne i retten. En af dem vil fortælle, at brutalitet var DSKs speciale. Engang var hun og syv andre i seng med ham på et hotel i Paris, og de måtte affinde sig med mishandlinger, som udelukker, at Strauss-Khan kan have troet, at de ikke var professionelle.

Læs også
“Puttemiddage” er med grænseoverskridende, seksuelle udfordringer findes på flere gymnasier i Nordsjælland

 

I dag er Anne Sinclair Europa-chef for det amerikanske Huffington Post. Men hun har kontraktligt sikret sig, at hun ikke skal dække retssagen mod eks-manden. Han risikerer i værste fald ti års fængsel og en bøde på 1,5 millioner euros. Men hun har formentlig lukket for pengekassen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…