Asylsystemet er på vej ud i totalt kaos – det er et farligt skråplan, hvis asylsystemet bliver et rent tag-selv-bord

Youtube

Danmarks astronaut Andreas Mogensen må efter sin hjemkomst undre sig over den forandring, der er sket i Europa, hvis han da ikke fra rummet har set – som en kinesisk mur – hvordan en lang kø af flygtninge har bevæget sig fra Grækenland mod Nordeuropa – efterladende en markering af affald, så nye flygtninge har pejlemærker med kursen: Følg skidtet!

 

Andreas Mogensen har måske sonderet terrænet i det ydre rum for andre beboelige planeter, når vor nuværende klode er blevet ødelagt af mennesker, der som græshopper æder alt på vejen.

 

I 1950 var verden bæredygtig med 2,5 mia., men nu nærmer vi os 8 mia. mennesker, der alle skal have vand og mad, bleer og toiletpapir. Er der ikke en eller anden fornuftig person, der siger STOP?

 

Stop asylanterne og tag flere kvoteflygtninge

Der er i dag ca. 60 mio. flygtninge i verden, så strømmen af flygtninge vil ikke stoppe. Når klimaændringer resulterer i tørke og oversvømmelse mange steder, vil der komme ekstra mange klimaflygtninge, som ikke har noget sted at være. Det er nødvendigt med en langsigtet løsning:

 

Flygtningepresset mod Europa er stort, og Europakommissionen har ét forslag: Tag flere flygtninge eller betal!

 

De europæiske lande burde kun forpligte sig til at tage flere kvoteflygtninge, så landene kan lægge budget efter, hvor mange flygtninge der kommer og forberede integrationen. Danmark har forpligtet sig til 500 kvoteflygtninge pr. år det kunne sættes op til fx 2000.

 

Var det ikke bedre med lidt planlægning?

Når man alligevel lukker alle flygtninge ind i Europa, så er det jo umenneskeligt at lade folk drukne i Middelhavet i stedet for, at flyve dem direkte til det land, de ønsker at slå sig ned i.

 

Hvor mange millioner skal drukne eller traske med deres små børn på de europæiske motorveje, til de når det land, som de har bestemt sig for skal være deres nye hjemland?

 

I nærområderne kan der bygges flere flygtningelejre fx containerbyer, som flygtninge skal igennem for at blive registreret og derfra søge om asyl.

 

Læs også
David Attenborough: ”Vi har ikke bare ruineret planeten, vi har ødelagt den”

I dag er det mennesker, der har penge til billet og menneskesmuglere, der kan komme ind i det europæiske paradis. At man bare kan tage toget og søge asyl i det land, man ønsker, er en helt ny og uhørt situation og lige nu er der ’gode’ danskere, der er flove over, at mange hellere vil til Sverige end til Danmark.

 

Sverige har taget imod rigtig mange flygtninge, så det er naturligt, at nye flygtninge vil op til deres familie, som er taget i forvejen, og det kan fortsætte, for der er stadig mange tilbage i hjemlandet.

 

Sverige vil for altid blive forandret, hvis man ikke sørger for, at landet forbliver sekulært, men når unge blonde svenske piger farver deres hår mørkt for ikke at blive kaldt luder, så er jeg bekymret.

 

Jeg er bekymret på mine børnebørns vegne!

Jeg er ligeglad med, om folk er hvide, brune, sorte eller grønne, men jeg er ikke ligeglad med, om vi skal miste retten til ytringsfrihed og ligestilling, eller om et flertal afskaffer demokratiet.

 

Overbefolkning er årsag til de fleste problemer inkl. konflikter og flygtninge. Hvis befolkningstilvæksten fortsætter med forurening og flere CO2 udledninger vil det resultere i global opvarmning med mangel på vand og mad, og mange flere vil flygte til lande, der endnu har begge dele.

 

Lige nu er der kaos, og det er altså dem, der kan betale for rejsen, der flygter. Det er samtidig de ressourcestærke, som burde blive og deltage i genopbygning af fx Syrien i stedet for at overlade det til fattige og ikke uddannede i lejrene.

Læs også
Malta har stoppet kapringen af fragtskib i Middelhavet – det har vigtige perspektiver for asylstrømmen

 

Det er en brain-drain, at vi tager imod de bedste flygtninge!

 

Krigen i Syrien skal stoppes, så flygtninge kan vende hjem. USA og Rusland skal blive enige, og løsningen kunne være som sagt af Herman Pundik: Man må sluge Assad og skylle godt efter!

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…