Sigøjnerbossens Gimi Levakovic’s nevø: Dødskørsel, brutal bortførelse, mishandling og voldtægt af ekshustru – men bliver han udvist?

I lighed med mange af Levakovic-klanens mandlige medlemmer har også gangsterboss Gimi Levakovic’s nevø, den 24-årige Alpacino Petrovic, en alenlang forbryderkarriere præget af vold og brutalitet bag sig.

 

 

Men nu skal det være slut, afgjorde Københavns Byret i december sidste år, og gav den 24-årige sigøjnergangster en udvisningsdom på seks år med indrejseforbud til Danmark.

 

 

Den afgørelse har sigøjnergangsteren anket, og i dag skal Østre Landsret tage stilling, om udvisningen skal stå ved magt, eller om byrettens dom skal underkendes.

 

 

Vanvidskørsel med hash og heroin i blodet

Ud over udvisningen blev Levakovic-nevøen desuden idømt otte måneders fængsel og frakendelse af kørekortet i ti år efter en vanvidskørsel i Københavns gader den 3. oktober sidste år.

 

 

Ifølge BT kørte den 24-årige sigøjnergangster i en hash- og heroinrus flere gange over for rødt lys, foretog hasardrede overhalinger, var tre gange få meter fra at køre cyklister og fodgængere over og nåede at kollidere med to parkerede biler, inden det lykkedes politiet af bringe ham til standsning.

 

 

På et tidspunkt kørte han ifølge anklageskriftet med en hastighed på mellem 100 og 130 kilometer i timen.

 

 

Bortførte, mishandlede og voldtog sin ekshustru

Udvisningsdommen i Københavns Byret er ikke blot et resultat af den 24-åriges vanvidskørsel, men er afsagt på grundlag af en lang og brutal kriminel løbebane, der blandt andet omfatter bortførelse og voldtægt.

 

 

I 16 døgn, fra den 5. september til den 21. september 2013 holdt han sin ekshustru indespærret i deres tidligere fælles lejlighed i Lund.

 

 

Ekshustruen var kommet for at gøre skilsmisseboet endeligt op, men blev i løbet af disse 16 døgn i stedet gennembanket, mishandlet, truet med pistol og voldtaget.

 

 

Løb på gaden og råbte om hjælp

På en eller anden måde lykkedes det for sigøjnergangsterens dengang 25-årige ekshustru at flygte fra lejligheden. Hun blev opdaget af en politipatrulje, medens hun løb omkring på gaden og råbte om hjælp.

 

 

Hun var i dyb chok og groft mishandlet. Havde buler i hovedet og blå mærker over hele kroppen, og hendes hår var barberet af.

 

Blev grebet på fersk gerning og bliver ikke alene

Den berygtede sigøjnergangster stak af fra Sverige, men blev et par et uger senere anholdt af Københavns Politi, der greb ham på fersk gerning under et indbrudsforsøg sammen med sine to fætre, brødrene Jimmi og Dollar Levakovic.

 

 

Hvis Østre Landsret stadfæster byrettens udvisningsdom, kan Alpacino Petrovic dog trøste sig med, at han ikke bliver alene i Kroatien.

 

 

Her vil han på et tidspunkt få selskab af sine fætre Jura Levakovic, Stefano Levakovic og Django Levakovic, der alle har fået en udvisningsdom inden for det sidste års tid og vil blive ekspederet til Kroatien, så snart de har afsonet deres fængselsstraf i Danmark.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…