Skolen fik et asylcenter som nabo, og så fik pigerne besked på, at de skulle klæde sig anderledes

Colourbox

200 syriske asylansøgere er blevet indlogeret i bygninger ved siden af Wilhelm-Dieß skolen i Pocking i Nedre Bayern.

 

Men man skal ikke bare regne med, at de i taknemmelighed over hjælpen, respekterer landets normer og regler. Tværtimod er det tyskerne som skal være indstillet på, at de skal indrette sig på flygtningenes adfærd.

 

Dette måtte eleverne og deres forældre på skolen sande.

 

Umiddelbart efter, at asylansøgerne rykkede ind, sendte skoleleder Martin Thalhammer et brev til forældrene, fordi man var bekymret for den kontakt nogle af asylansøgerne havde til eleverne.

 

I brevet opfordrede skolelederen til respektfuld interaktion med asylansøgerne, og for ikke at skabe unødvendige misforståelser skulle forældrene overveje hvilket tøj, pigerne havde på i skole.

 

”De syriske borgere er fortrinsvis arabisk-talende muslimer. Flygtningene er præget af deres egen kultur. Fordi vores skole ligger lige ved siden af, hvor de opholder sig, bør eleverne bruge anstændigt tøj, så der ikke opstår uoverenstemmelser. Afslørende toppe eller bluser, korte shorts eller miniskørter kan føre til misforståelser,” skriver skolelederen i brevet.

 

Ifølge skolen er der sat ekstra personale til at passe på eleverne, og asylansøgerne har heller ikke adgang til skolens arealer, når eleverne er der. Men alligevel opfordrer man altså forældrene til at ”passe på” pigerne.

 

Islamisk kvindesyn

Man må sige det er grove løjer, at en lokalbefolkning skal indrette sig efter islamiske værdier, når man er så venlige at give tilrejsende muslimer mad og husly.

 

I islam er det ildeset at kvinder klæder sig efter vejret, og hvis de gør, betragtes de som uanstændige og løsagtige. Korrekt islamisk kvindetøj dækker hele kroppen undtagen ansigtet og hænderne, og tøjet skal være løst, så det ikke afslører kroppens former.

 

Piger og kvinder der ikke følger islams påbud for kvindetøj regnes ofte for at være ludere eller faldne kvinder, som mænd frit og uden omkostninger kan forgribe sig på.

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

 

Det kan undre at myndighederne ikke gør et stort nummer ud af at ”undervise” asylansøgerne i, hvad det er for værdier, der gælder i det land, de er kommet til – i stedet for at gribe til det modsatte!

 

Kilde: The Local

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…