Så vidt er det kommet: Britiske socialdemokrater tækkes muslimer med møder, hvor mænd og kvinder holdes adskilt

foto lagt ud på sociale medier/BBC

Siôn Simon havde været til et møde i Birmingham og lagt et foto fra mødet ud på de sociale medier. Billedet gav anledning til en skarp debat i TV. Og med god grund!

 

Mødet var arrangeret af Labour. Som man kan se på Simons foto, så er det et møde hvor kønnene holdes adskilt. Mændene sidder i den ene side og kvinderne sidder i den anden side.

 

Kønsadskillelse er en uadskillelig del af bogstavtro islam. Kønnene må ikke blandes. Det tager europæere som regel stærkt afstand fra. I Danmark har det for eksempel været demonstrationer med deltagelse af ministre og andre toppolitikere, når Hizb ut-Tahrir har holdt møde i Den Sorte Diamant og Nørrebrohallen, hvor deltagerne har været kønsadskilte.

 

Men nu holder de britiske socialdemokrater altså selv møder, hvor kvinderne holdes adskilt fra mændene.

 

I går aftes var mødet til debat i britisk tv. Som man kan høre og se i klippet i linket, så spørger den ene studievært, Andrew Neil, Labours repræsentant Luciana Berger om hendes holdning:

 

Har du det godt med, at dette møde bliver holdt med mænd og kvinder adskilt?

 

Luciana Berger forsøger sig med, at hun ikke kender til mødet. Men gået på klingen svarer hun, at det jo kommer an på sammenhængen. Andrew Neil konkluderer herefter, at det har hun det altså fint med.

 

Birmingham er Storbritanniens næststørste by med en meget høj andel af indvandrere. Mange har muslimsk baggrund. Mandag skrev Den korte Avis en artikel om, hvor stor indflydelse muslimske vælgere i dag har på udfaldet af det britiske parlamentsvalg på torsdag.

 

 

http://www.bbc.co.uk/programmes/p02qmyg0

 

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…