Video: Tyrkiet har skudt russisk fly ned – video med russisk soldat spredes på nettet

Tyrkiet har skudt et russisk fly ned, fordi de påstår at de fløj over tyrkisk område. Det benægter Rusland på det skarpeste. De siger flyet befandt sig over syrisk område, hvor det bombede oprørsgrupper.

 

Onsdag morgen sagde en anonym amerikansk kilde til Reuters, at flyet befandt sig over Syrien, da det blev skudt ned. Men en talsmand fra Det Hvide Hus bekræfter, at Tyrkiet flere gange havde advaret det russiske fly, og at de tilsyneladende ikke havde svaret.

 

Der bliver nu lavet en rapport fra NATO, som Tyrkiet er medlem af.

 

Oprørsgrupper påstår at de har skudt og dræbt begge piloter. De blev skudt mens de hang i deres faldskærme på vej ned mod jorden.

 

Der er flere videoer som angiveligt viser oprørsgrupper, som skyder efter de helikoptere, der kommer flyvende for at redde de to piloter. en af dem kan ses her: http://www.friatider.se/videobilder-h-r-avfyrar-rebellen-obamas-pansarv-rnsrobot-mot-r-ddningshelikoptern  :

 

Her ser man flyet blive ramt og styrte til jorden:


En videooptagelse viser angiveligt den ene pilot liggende død på jorden. Rundt om den angiveligt døde russiske pilot står en gruppe oprørere og råber. De har været bragt tekstet på TV. De råber “Alla er størst” ( Allahu Akbar). Det traditionelle muslimsk råb:

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…