Revadol lindrer slidgigt

Foto: Revadol

Er du en af de mange danskere, som døjer med smerter i leddene? Så er der hjælp at hente med lægemidlet Revadol.

 

Hvad er Revadol?

Revadol er et lægemiddel, som er baseret på rejeskaller, der er forarbejdet og forfinet i en avanceret proces. Hermed kan man udvinde stoffer fra rejeskallerne, der lindrer smerter i forbindelse med slidgigt. Måske har du prøvet andre ledprodukter uden held. Revadol er et skridt op i effekt og giver lindring ved let til moderat slidgigt.

 

Hvordan opleves slidgigt?

I et rask – eller i et ungt – led er der brusk mellem knoglerne. Denne brusk fungerer som en elastisk blød ‘støddæmper’, der gør, at leddene kan bevæges gnidningsløst. Med alderen bliver denne brusk slidt og tynd, hvorved der gradvist opstår belastning i leddet. Belastningen kommer af, at når der er mindre brusk mellem knoglerne, så opstår der direkte kontakt mellem de to knogler i et led. Derfor kører leddet nu mindre godt, og bevægeligheden opleves som stiv og begrænsende. Samtidig bliver leddet ømt af den direkte kontakt mellem de to knogler.

 

Sådan virker Revadol

Det var forskere fra Boston Universitet, der opdagede og dokumenterede virkningen af indholdsstoffet i Revadol. Den viden var et gennembrud i behandlingen af slidgigt. Bl.a. fordi der hermed var fundet et alternativ baseret på naturlige indholdsstoffer.

 

Revadol er det helt rigtige valg til dig, som har problemer med smerter i leddene. Kliniske studier har dokumenteret, at Revadol giver en smertelindrende effekt og forbedrer bevægeligheden i led med let til moderat slidgigt. Indholdsstoffet i Revadol fungerer som byggematerialer til bruskvævet, som er den elastiske del af leddene. Dermed bliver bevægeligheden i leddene bedre, og ømheden således tilsvarende mindre. Virkningen indtræder typisk efter ca. 4-8 ugers behandling.

 

Læs mere på www.wellvita.dk

 

Køb Revadol – klik her:

 

http://wellvita.dk/shop/cms-Revadol.html?p=1.1.10.1&utm_source=Denkorteavis&utm_medium=DKS_revadol&utm_campaign=DKS_revadol

 

Læs også
Ny immumterapi giver håb – kan fjerne den frygtede hjernekræft

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…