Retten frikendte ham for narkohandel – men under retssagen gjorde han noget ubeskrivelig dumt, så han alligevel fik 21 måneders fængsel

Wikimedia

Waqas Khan på 24 år var for retten i den engelske by Luton. Han var tiltalt for deltagelse i handel med heroin og kokain.

 

Det var en stor sag. To medtiltalte fik hver 29 år fængsel. Fem andre fik hver 23 år.

 

Men Waqas Khan blev frikendt. Så han kunne have forladt retten som en fri mand, hvis det ikke lige var for én ting:

 

I hans lomme fandt man en pose med større kvantum kokain, som han havde med i retten!

 

Så fik han en ny tiltale for besiddelse af narko med henblik på salg. Denne gang endte det med en dom på 21 måneders fængsel.

 

Hvad der foregik oppe i hovedet på fyren, vides ikke. Men at have narko på sig i retssalen, når man er tiltalt for narkohandel, må siges at være ret langt under tåbegrænsen.

 

Samtidig er det foragt for retten, så det basker. Som kriminalinspektør Paul Baron siger: ”At møde frem på anklagebænken med klasse A narko på sig er udtryk for en total mangel på respekt for loven.” (Daily Mail)

 

Det er lige før, man kan få den tanke, at Waqas Khan gerne ville i fængsel. Her skulle der jo i hvert fald også være rigtig gode muligheder for at tjene penge på narkohandel.

 

Se foto af Waqas Khan her:

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3276943/That-s-don-t-high-supply-Idiot-drug-dealer-jailed-taking-large-bag-cocaine-court.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…