Politiet vil gerne snakke med ham her om 180 kilo hash

Politiet

Københavns Politis Task Force Pusherstreet efterlyser nu manden på fotoet, den 40-årige Allan Mira, da politiet gerne vil snakke med ham om noget hash, de fandt i hans kolonihavehus.

 

 

Sagen startede, da Task Force Pusherstreet den 27. maj slog til i en sag om opbevaring af hash, og hvor det under efterforskningen var lykkedes politiet at lokalisere et større hashlager i et kolonihavehus på Vestegnen.

 

 

Hash for mellem ti og tolv millioner kroner

Det drejede sig om ialt 180 kilo, som på gadeplan har en værdi på mellem ti og tolv millioner kroner.

 

 

Politiet har uden held søgt efter Allan Mira på forskellige adresser og har nu efterlyst ham internationalt, men vicepolitiinspektør Dannie Rise vil ikke udelukke, at han stadig befinder sig i Danmark. Muligvis i Københavnsområdet, hvilket forskellige oplysninger kan tyde på.

 

 

“Den efterlyste ved godt, at han er efterlyst af politiet og vi opfordrer ham til at melde sig selv. Alt andet vil blot være at udskyde pinen,” siger vicepolitiinspektør Dannie Rise, Task Force Pusherstreet.

 

 

Ifølge politiets oplysninger er Allan Mira 174 centimeter høj og har blågrå øjne. Af særlige kendetegn er han tatoveret på armene med blandt andet ordene “FORDE” – “EU SOU” og “MIRA”

 

 

Hvis man har oplysninger om, hvor den eftersøgte Allan Mira befinder sig, kan man kontakte Københavns Politi på 114.

Læs også
Dansk politi går ikke med religiøse og politiske symboler – det vil muslimen Maja el-Bitar have ændret
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…