Politiet: Hvem er manden, som inviterer børn med i sin bil?

Colourbox

Syd- og Sønderjyllands Politi har fået anmeldelse om, at en mand – formentlig den samme – to gange torsdag kontaktede børn i Sommersted.

 

 

Det skete første gang klokken ca. 14.15 på Storegade i Sommersted ved tankstationen, Sommersted Autoservice, hvor en otte-årig pige på cykel blev kontaktet af en mand i en sort personbil. Han rullede vinduet ned og tilbød hende en is på tanken.

 

 

Næste gang var klokken 17.00 på Ingeniørvej i Sommersted ved siden af skaterpladsen, hvor en pige på 12 år kørte på sit løbehjul. En mand i en sort personbil, muligvis en BMW, rullede vinduet ned og spurgte pigen, om hun ville med hjem.

 

 

Manden beskrives således:
• Ca. 50 år gammel,
• Mørk i huden
• Talte dansk uden dialekt
• Kort mørkt hår med synlige tindinger og grå hår i siden
• Mørkt kort trimmet skæg,
• Iført lys ternet skjorte med rød krave.

 

 

Syd- og Sønderjyllands Politi beder forældre være opmærksomme på sagen og stille og roligt tale med deres børn om, at børnene ikke bør tage mod gaver fra fremmede voksne, følge med dem eller stå ind i en fremmed bil.
Politiet har ingen mulighed for at vide, hvilken hensigt der ligger bag mandens kontaktforsøg med børnene. Derfor vil politiet selvfølgelig også gerne i kontakt med manden selv.

 

 

Hvis nogen mener at vide, hvem han kan være, bedes de kontakte lokalpolitiet i Haderslev på telefon 114.
Mediernes kontaktperson er lederen af lokalpolitiet i Haderslev, Preben Westh.
Syd- og Sønderjyllands Politi dækker med hovedstation i Esbjerg og lokalstationer i Haderslev, Ribe, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen og Aabenraa samt Udlændingekontrolafdelingen i Padborg den sydligste del af Jylland.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…