Politiet efterlyser en afrikaner og to arabere efter et ualmindeligt råt og brutalt overfald – læs hvad der skete

Skærmprint You Tube / Arkiv

Hvad der skulle have været en glad aften i byen, endte lørdag morgen katastrofalt for en 23-årig ung mand, som nu er indlagt på Odense Universitetshospital, hvor han holdes koma i en respirator.

 

Overfaldet fandt sted uden for værtshuset Rådhuskælderen i Odense. Ifølge tv2fyn blev den 23-årige først sparket i hovedet, så han faldt til jorden.

 

Herefter holdt den ene gerningsmand ham fast, medens de to andre skiftedes til at sparke og trampe den 23-årige i hovedet.

 

Hamrer ofrets hoved ned i asfalten

Vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen, oplyser, at der findes overvågningsbilleder fra stedet samt en video, som et vidne har optaget med sin mobiltelefon.

 

Optagelser viser ifølge vagtchefen, at den ene af voldmændene tager fat i den 23-åriges hoved og hamrer det så voldsomt ned i asfalten, at det kan høres langt væk.

 

“Det er rigtigt groft det her, det må vi sige, og på et tidspunkt virker den forurettede faktisk bevidstløs,” siger vagtchefen til tv2fyn.

 

Dørmænd greb ind

Volden stoppede først, da nogle dørmænd greb ind, hvorefter de tre voldmænd flygtede fra stedet.

 

Ifølge tv2fyn har politiet en mistanke om, at i det mindste to af gerningsmændene måske kommer fra Slagelse. En politibetjent, der tidligere har arbejdet dér, mener at kunne genkende dem på videoovervågningen.

 

Fyns Politi efterlyser nu en mand med afrikansk udseende og stort, højt og sort afrohår. Han er slank og mellem 18 og 23 år gammel.

 

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

De to øvrige gerningsmænd er ifølge politiet begge arabiske af udseende, begge mellem 18 og 23 år gamle og almindelige af bygning.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…