Politiet advarer: Denne mand kan være utilregnelig og farlig

Politiet

Københavns Vestegns Politi efterlyser nu den 34-årige Kristian Ørholm Jeppesen, efter at han i løbet af de sidste to døgn har udøvet vold og gentagne gange truet en kvinde og hendes familie i Brøndby.

 

Blandt andet har han overfaldet kvindens mand med en peberspray.

 

Den efterlyste er i et klient/behandlerforhold til kvinden, og ifølge Københavns Vestegns Politi tyder hans handlinger på, at han er psykisk uligevægtig.

 

Kan være utilregnelig og farlig

Københavns Vestegns Politi anmoder borgere, der har kendskab til Kristian Ørholm Jeppesens færden, om straks at kontakte politiet, og advarer samtidig mod at henvende sig til den efterlyste.

 

“På baggrund af hans handlinger vurderer politiet, at han kan være utilregnelig og farlig,” skriver Københanvs Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

 

Den 34-årige Kristian Ørholm Jeppesen beskrives som en dansk mand, 190 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har blå øjne og kort, lyst hår, der er lidt længere på toppen.

 

Han er sidst set i Glostrup den 7. oktober klokken cirka 00:30.

 

Borgere, der har kendskab til Kristian Ørholm Jeppesens færden, skal ifølge politiets advarsler under ingen omstædndigheder kontakte ham, men i stedet omgående ringe til politiet på 114 eller på telefon 4386 1448.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…