Video: Luftkaptajn må meddele passagererne, at han har smækket sig selv ude af cockpittet

På denne video ser man en mand stå og tale til de 168 passagerer i et fly. Han er flyets kaptajn, og han meddeler passagererne, at han desværre ikke kan styre flyet og lande det.

 

Han har nemlig fået smækket sig selv ude af cockpittet!

 

Kaptajnen skulle et smut på toilettet, men da han ville vende tilbage, viste det sig, at døren til cockpittet var gået i baglås. Det var umuligt for ham at komme derud.

 

Anden piloten måtte klare landingen alene

Den højst ejendommelige situation indtraf i torsdags på et Delta Air Lines fly fra Minneapolis til Las Vegas – cirka halvvejs på rejsen.

 

Så nu var det op til anden piloten at lande flyet i Las Vegas uden assistance.

 

Der var ingen panik. Kaptajnen forklarede roligt situationen, og passagererne bevarede fatningen.

 

Men man tog sine forholdsregler. Anden piloten kontaktede lufthavnen i Las Vegas, hvor man ifølge lufthavnens talsmand tog udsigten til en landing uden assistance ”meget alvorligt”. På jorden gjorde man sig parat til at reagere, hvis der skulle opstå problemer.

 

Det gjorde der dog ikke. Anden piloten foretog en perfekt landing.

 

Pinligt

Men det kan ikke have været rart for kaptajnen at blive anbragt i en sådan situation, der ville være urkomisk, hvis det ikke lige var for faremomentet. Og for flyselskabet er det lodret pinligt. Mon ikke man har sat låsesmede i arbejde med at tjekke selskabets døre til cockpitterne?

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Vi andre ved nu, at sådan noget kan ske. Måske en og anden luftkaptajn i den kommende tid bliver fulgt med ekstra opmærksomhed hos passagererne, når han skal en tur på toilettet.

 

(Kilder: Daily Mail, ABC News)


a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…