Video: Imam opildner muslimer til at dolke israelere – og så går han selv helt amok

Den palæstinensiske imam Muhammad Salah “Abu Rajab” gik fredag den 9. oktober på talerstolen i Al-Abrar moskéen i byen Rafah i Gaza

 

Formålet med hans tale var tydeligvis, at opfordre palæstinenserne til at finde slagteknivene frem så de kunne komme igang med at stikke en masse civile jøder ned.

 

 

Imamen leverede sin uhyggelige opfordring for fuld skrue, han havde endda medtaget en stor dolk som han svingede med, mens han blev mere og mere ophidset.

 

 

Israel oplever for øjeblikket en bølge af overfald mod civile, hvor palæstinensere stikker uskyldige sagesløse mennesker ned på åben gade.

 

Verden skal høre, via disse kameraer, og via internettet: Dette er Gaza! Dette er stedet for skyttegrave og kanoner. Dette er Vestbredden. Dette er stedet for bomber og dolke. Dette er Jerusalem. Jerusalem er kodeordet.

 

Profeten Muhammed soldatere er her. Brødre, det er derfor, vi genkalder os, hvad Allah gjorde mod jøderne. Vi husker, hvad han gjorde mod dem i Khaybar.

 

I dag indser vi, hvorfor jøderne byggede mure. De gør det ikke for at stoppe missiler, men for at forhindre at deres struber skæres over.

 

Min bror på Vestbredden: Stik. Min bror på Vestbredden: Stik.

 

Læs også
EU-Domstolen foretager grov diskrimination mod Israel – kræver speciel mærkning af israelske varer fra besatte områder

Stik myterne om Talmud i deres sind.

 

Min bror på Vestbredden: Stik myterne om templet i deres hjerter.

 

I dag er der erklæret udgangsforbud. Lyt til, hvad jøderne siger til hinanden: Bliv hjemme, eller gå udenfor og det bliver din død. De har ikke noget alternativ. Oh I mænd fra Vestbredden, den første fase af operationen kræver stikning for at skabe en udgangsforbud.

 

Nu, etableres et udgangsforbud med dolke, og den næste fase, om Allah vil, er ved at blive planlagt. Den islamiske militærdomstol har lavet en guddommelig regel: Du får ikke noget i vores land, bortset fra nedslagtning eller knivoverfald.

 

Hvorfor? Verden vil sige, at vi tilskynder til terror. Ja! Oh Profet, passende til dig og dem der følger dig. Oh Allahs profet, ophids de troende til at kæmpe. Oh Amerika, oh aggressive korsriddere, oh arabiske zionister, åh zionister blandt de kriminelle jøder: Er vi aggressive? Du er kommet af egen fri vilje for at blive slagtet i vores land.

 

Lav grupper af knivstikkere. “Vi ønsker ikke blot en enkelt knivstikker. Oh Vestbreddens unge mænd:

 

Læs også
De 4.006 palæstinensere som europæerne ikke har hørt om

Angrib tre og fire ad gangen. Nogle skal holde offeret, mens andre angribe ham med økser og slagteknive.

 

Frygt ikke, hvad der vil blive sagt om dig. Oh Vestbreddens mænd, næste gang, angreb i en gruppe på tre, fire eller fem. Angrib dem i grupper. Skær deres kroppe i stykker.

 

Imamen kan hører HER.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…