Når barnet tager magten: 11-årig dreng reagerede meget voldsomt over, at moderen ikke havde lavet pizza til ham

Jeffreyw/Wikimedia

En 11-årig dreng blev meget sur i torsdags, fordi hans mor serverede pasta for ham. Han havde regnet med, at han skulle have pizza. Det foregik i en lille by i nærheden af Linz i Østrig.

 

Da forældrene et kort øjeblik forlod huset, benyttede han lejligheden til at hævne sig over moderens skammelige svigt. Han låste dem simpelt hen ude!

 

De gjorde alt for at overtale ham til at låse op, men hans ”retfærdige” harme var åbenbart så voldsom, at det ikke kunne komme på tale.

 

Forældrene endte med at ringe til politiet! Fra en balkon indledte en politimand forhandlinger gennem døren med den unge mand. Til sidst lykkedes det at overtale ham til at lukke forældrene ind.

 

Historien er et ret grotesk eksempel på, at et overforkælet barn kan tage magten i en familie. Drengen mente åbenbart, at han havde krav på at bestemme, hvad de skulle spise. Og han mente, at han var i sin fulde ret til at spærre forældrene ude, fordi han ikke havde fået sin vilje med maden.

 

Der dukker efterhånden en del historier op om forældre, der ser sig nødsaget til at tilkalde politiet og bede dem om at ordne familiære problemer.

 

Så er man altså bare kommet alt, alt for langt ud.

 

http://www.thelocal.at/20150619/boy-locks-parents-out-over-lack-of-pizza

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…