Nanna og Mads var ofre for et modbydeligt overfald – i retten blev de hånet af de formodede voldsmænd og deres venner

Facebook / Google Maps

Juleaften sidste år endte i et mareridt for 23-årige Nanna Skovmand og hendes 25-årige kæreste, Mads Schøllhammer. Det kan de blandt andet takke det danske retssystem for, hvor der skal meget til, for at udenlandske kriminelle bliver udvist.

 

 

Ved midnatstid blev parret brutalt overfaldet af fire unge indvandrere og maltrakteret med blandt andet spark og metalkæder, da de efter at have fejret juleaften sammen med familien vendte hjem til deres lejlighed i Kongshøjgade på Vesterbro i København.

 

 

Overfaldet var så voldsomt, at det tog lægerne på Rigshospitalets traumecenter ti timer at behandle parret. Blandt andet var Nannas ansigt fuldstændigt ødelagt og vansiret, efter at de fire gerningsmænd havde slået det til ukendelighed.

 

 

Har to udvisningsdomme og grinede i retten

De fire unge indvandrere i alderen 16-18 år kom for Københavns Byret i torsdags den 16. april. Under retsmødet blev det ifølge Ekstra Bladet oplyst, at den ene af dem, en 18-årig somalier, har to betingede udvisningsdomme bag sig.

 

 

Den første er fra november 2013, og blot ni måneder senere, i august 2014,  fik han ifølge Ekstra Bladet den betingede udvisningsdom nummer to for blandt andet røveri og tyveri.

 

 

Alligevel var han i december, bare to måneder efter udvisningsdom nummer to, på fri fod og i stand til at deltage i det ualmindeligt rå og brutale overfald på Nanna og Mads juleaften.

 

 

Ifølge Ekstra Bladets reportage fra retsmødet hyggede de fire voldsmænd sig gevaldigt. Der var håndslag, og der blev grinet, da anklageskriftet blev læst op.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Morskaben ville ingen ende tage, da det kom frem, at den 18-årige somalier med de to betingede udvisningsdomme havde skrevet “Fuck Pia K” og “Pansersvin” på døren i sin celle, da han sad i Nytorv Fængsel ved Københavns Byret.

 

 

Blev slået ned med kæder

Klokken 00.10 vendte kæresteparret hjem efter en hyggelig juleaften med familien. Ifølge anklageskriftet startede overfaldet med, at Mads blev slået så kraftigt i hovedet med en glasflaske, at flasken splintredes.

 

 

Derefter overfaldt de ham med flere slag i hovedet med en kædelås og wirelås og væltede ham omkuld. Da han lå på jorden, blev han overdænget med slag og spark i hovedet og på kroppen, ligesom de fortsatte med at slå ham med knytnæver og med kædelåsen.

 

 

Da de var færdige med Mads, kom turen til Nanna, som havde grebet ind og forsøgt at stoppe mishandlingen af sin kæreste. Ifølge anklageskriftet væltede de hende omkuld og tildelte hende adskillige slag i hovedet med kædelåsen, hvilket fotoet af Nanna er et rystende bevis på.

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

 

 

Nu kan Nanna og Mads løbe ind i deres voldsmænd

Foruden overfaldet har politiet ifølge Ekstra Bladet også rejst tiltale mod den ene af de fire, en 17-årig mand, for et indbrud, han havde begået efter overfaldet, og hvor der blev stjålet for mindst 100.000 kroner.

 

 

Der ventes først afsagt dom i voldssagen den 4. juni efter yderligere fem retsdage. De tiltalte nægter sig alle skyldige. skriver Ekstra Bladet.

 

 

Alle fire er løsladt, så i mellemtiden kan Nanna og Mads sagtens nå at rende ind i deres voldsmænd, inden disse får deres dom og formentlig skal i fængsel. Hvis de da overhovedet møder op til domsafsigelse og strafafsoning.

 

 

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

Efter deres opførsel i retten i torsdags at dømme mener de åbenbart, at det danske retssystem er én stor vittighed.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…