I anledning af COP21 i Paris: Man kan arbejde for et bedre klima på mange måder

Foto: Breitbart London/Raheem Kassam/Rachel Megawhat

Hundredevis af troende muslimer var mødt frem for at bede til Allah på græsset foran det britiske parlament.

 

Det var “MuslimClimate Action” som allerede i oktober holdt en demonstration mod klimaforandringer.

 

Demonstrationen lignede dog en almindelig fredagsbøn afholdt i det fri.

 

Mændene forrest og kvinderne bagerst og naturligvis i den korrekte bederetning mod Mekka i Saudi Arabien.

 

Avisen Breitbart London var på stedet, en kvinde fortalte, at en af de mandlige bedende havde sagt til hende , at selvom hun var kristen, så var hun faktisk muslim. Alle mennesker fødes som muslimer, nogle har bare ikke opdaget det endnu, sagde han.

 

Muslimer har gennem flere år arrangeret fredagsbøn i centrum af de store europæiske byer. Det udviklede sig til enorme manifestationer med flere tusinde muslimer som blokerede trafikke i gaderne. Derfor blev det forbudt i blandt andet Paris.

 

Men nu forsøger muslimerne i London sig igen.

 

Det sker tilmed på Demokratiets Plads (Parliament Square). Lige for næsen af statuen af Winston Churchill, som advarede stærkt mod islams anti-demokratiske holdninger.

 

 

Initiativet til fællesbedning mod klimaforandringer var taget af “Muslim Climate Action” som skriver på deres hjemmeside:

 

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

Vores tro lærer os, at Allah har placeret mennesker som forvaltere (Khalifah) af jorden til at beskytte og sikre Hans skabelse, hvilket betyder, at muslimer har et ansvar for at bekæmpe klimaændringer.

 

Vi mener, at klimaændringer er et menneskeskabt problem hovedsageligt forårsaget af afbrænding af fossile brændstoffer og af en uansvarlig og uholdbar økonomisk vækst. Vi anerkender, at de fattigste mennesker i verden, herunder her i Storbritannien lider de værste virkninger af klimaændringer, og det er en stor uretfærdighed.

 

Som aktive medlemmer af de muslimske samfund, der bor i Storbritannien, er det vores pligt at tale, handle og samarbejde med ligesindede folk til at tackle den farligste trussel mod menneskers liv og vores smukke planet.

 

Fotos: Raheem Kassam/Rachel Megawhat.

 

Kilde: Breitbart London 

Læs også
Fupjournalistik: Politiken fortier muslimers rolle i de alvorlige uroligheder på Nørrebro

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…