Mens branden bredte sig, sloges brandmændene om, hvem der skulle slukke den – og det gik helt galt, da politiet kom

Der udbrød brand i et kratområde i Mexico City. Brandmænd fra to forskellige brandstationer blev sendt ud for at slukke den.

 

Men på stedet kom de op at slås om, hvem der skulle stå for slukningsarbejdet. Et forbipasserende vidne, Atanasio Rivas Matos, fortæller: ”Den ene gruppe af brandmænd begyndte at sprøjte vand på den anden, der så gjorde gengæld ved at kaste mursten mod de første.”

 

Imens fik branden lov at brede sig!

 

Politiet kom til stede for at få standset de stridende parter. Men det bragte ikke gemytterne til ro. Tværtimod kastede begge grupper af brandmænd sig nu over politifolkene – man ser det på videoen her.

 

”Det var virkelig bizart,” som vidnet Matos, der har optaget videoen, udtrykker det. ”Det var som noget fra en meget dårlig komedie.”

 

Da der kom flere betjente til stede, eskalerede slagsmålet blot yderligere.

 

Rasende politikere på rådhuset har krævet en forklaring. En talsmand for byrådet siger: ”Det var en frygtelig opførsel fra de mennesker, vi har ansat til at beskytte byen. I stedet for at opføre sig som offentligt ansatte, opførte de sig som børn på en legeplads.”

 

Man føjer til: ”Vi vil ikke standse, før vi er trængt til bunds i, hvad der skete.”

 

Om der overhovedet blev reddet noget af kratområdet og hvad der ellers var truet af flammerne, melder historien intet om.

 

(Kilde: Daily Mirror)

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…