De politisk korrekte journalister bruger tre tricks til at opdrage befolkningen til de rigtige meninger om asylstrømmen

De venstreorienterede, politisk korrekte journalister har virkelig travlt i disse dage.

 

De synes ikke, at de kan nøjes med at beskrive virkeligheden, som den er. De er stærkt optaget af at beskære og omforme virkeligheden, så den danske befolkning kan blive opdraget til de rigtige meninger om asylstrømmen.

 

På TV er dette politiske opdragelsesprojekt gået helt grassat. Journalisterne bruger specielt tre tricks i den forbindelse.

 

Rene engle

Det første trick er at beskrive asylansøgerne som uskyldige ofre og rene engle.

 

Der har jo været masser af konfrontationer og vold på asylansøgernes vej ind i Europa. Men det er aldrig asylansøgernes skyld, må man forstå på de politisk korrekte journalister.

 

Ganske vist har der været enorme problemer med voldelige asylansøgere, der har angrebet både politifolk og almindelige mennesker. Vi viser i denne avis billeder af, hvad rædselsslagne beboere på den græske ø Lesbos har været udsat for. Det kunne også have været for eksempel Ungarn.

 

Men journalisterne synes ikke, at danskerne har godt af at få indblik i disse problemer.

 

Så dansk TV lader simpelt hen være med at vise chokerende billeder som dem fra Lesbos. Og skulle man undtagelsesvis være nødt til at vise den slags, kan man altid skynde sig at dreje det i retning af, at det jo netop viser, hvor desperat voldsmændene har brug for at få asyl.

 

Hele befolkningen bakker op

Det andet journalistiske trick giver indtryk af, at der er et kæmpemæssigt folkeligt engagement i at tage imod alle de asylansøgere, der kommer til. Både i Danmark og andre lande.

 

Læs også
Hvornår går borgerlige politikere i flæsket på de politiserende røde journalister?

Til det formål puster man et hvilket som helst lille initiativ og en hvilken som helst lille skare op til at være et repræsentativt udsnit af den danske befolkning.

 

TV har således heftigt dyrket de såkaldte ”venligboere”, der åbenbart rejser rundt i landet for at vise deres gode vilje over for asylansøgere.

 

Pludselig dukkede de op på Københavns Hovedbanegård, hvor de sammen med en gruppe indvandrere med velkomstskilte blev udnævnt af TV til at vise, at danskerne er meget positive over for asyltilstrømningen.

 

De mennesker, der ulovligt hjælper asylansøgere til Sverige, har også fået enorm opmærksomhed. En opmærksomhed, der rækker langt ud over deres ekstremt ringe antal.

 

TV har stort set ikke bragt noget ærligt journalistisk forsøg på at belyse, hvem disse mennesker egentlig er, og hvor mange de er.

 

TV2 kunne dog tirsdag oplyse, at et ungt menneske i en luksuriøs sejlbåd, der har fået sendt folk til Sverige, var knyttet til Enhedslisten.

 

Læs også
TV2 afslører politiskandale – men holder hånden over Mette Frederiksens rolle

TV2 brød også i et enkelt tilfælde mønsteret ved at lave en reportage fra en frisørsalon i Padborg, hvor frisørerne forsigtigt gav udtryk for, at der måske også kunne være nogle problemer i det, der sker.

 

Men ellers prøver man at give seerne det indtryk, at danskerne er meget positive over for at få mange flere flygtninge. Vel i det lønlige håb, at andre så vil følge efter.

 

Ikke et ord om muslimer

Det tredje trick består i, at man fuldstændig fortier, at stort set alle asylansøgerne kommer fra muslimske lande. Sjovt nok søger de alle asyl i ikke-muslimske lande.

 

Dette er ellers en indlysende relevant oplysning.

 

For det første kan det fortælle noget om situationen i den muslimske verden, der er martret af konflikter, samtidig med at stenrige oliestater nægter at tage imod asylansøgere.

 

For det andet kan det fortælle, at en stor tilstrømning vil forstærke de enorme integrationsproblemer, som Danmark og andre lande har oplevet med de hidtidige muslimske indvandrere. Med parallelsamfund, høj kriminalitet, belastning af velfærdssystemet m.m.

Læs også
TV2 gik over stregen i forhold til Dansk Folkeparti, men trækker nu tilsyneladende i land

 

Men den viden synes de politisk korrekte journalister altså ikke, at de vil give befolkningen.

 

De beskriver ikke virkeligheden. De forsøger at overbevise befolkningen om, at deres eget venstreorienterede verdensbillede er det rigtige.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…