Det er absurd, at danske mænd kæmper mod Islamisk Stat, mens syriske mænd får asyl i Danmark

Verden af igår druknede i et blodbad, der ikke er set magen i Europa siden anden verdenskrig, halvfjerds års fred blev bragt til ende fredag den 13. november 2015. Europa står ved en skillevej, hvad nu?

 

Tiden læger alle sår, den vil også læge de 129 sår som blev påført fredag aften i Paris. Den franske præsident har erklæret krig mod terroristhæren Islamisk Stat, franske fly har idag den 15. november foretaget bombning af forskellige Islamisk Stat’s kontrol og trænings centre i i Raqqah, i det nordlige Syrien, ifølge den franske nyhedskanal France 24, og Danmark udelukker ikke at danske F 16 fly igen skal til mellemøsten for at deltage i bombningen af IS.

 

Luftbombardement gør det ikke alene, på et tidspunkt må der indsættes land militær for at rydde op, og indfange de tilbageværende ansvarlige Islamisk Stat ledere.

 

Når vi tager i betragtning, at regeringen i Danmark indretter teltlejre for enlige mandlige migranter/flygtninge, melder tanken sig, hvorfor sender man ikke dem tilbage til Syrien som kamptropper, det kan ikke være rimeligt, at Europas ungdom skal ofre livet for en sag der ikke er deres, medens mandlige migranter og flygtninge sidder i Danmark, Sverige, Tyskland, Italien og Grækenland og triller tommelfingre. Ventende på at andre gør det de selv burde gøre.

 

Er det rimeligt at 49 unge danske mænd skal dø, når kampduelige mænd fra Mellemøsten gemmer sig i lejre i Europa? Kampduelige mænd, der er utilfredse med maden der bliver serveret for dem, boligforholdene, og lokaliteterne de bliver sendt til. Når de er så utilfredse, hvorfor tager de så ikke tilbage til der hvor de kommer fra, og skaber forhold der som bedre imødekommer deres ønsker. Det skulle vel ikke være fordi de er feje kujoner? Tanken er ikke fjern!

 

I dag står hele verden bag Frankrig, ikke kun i sorgen over det skete og i solidaritet med de efterladte, men i beslutsomheden om, at vil vil ikke lade os kue af sadister, mordere, og kriminelle elementer, der er repræsentanter for det sorteste sorte, det mest bestialske samfundssystem verden endnu har set.

 

Men det ville være rimeligt, at de mandlige flygtninge og migranter deltog i bekæmpningen af disse elementer, ellers mister de verdens respekt.

 

Der skal ikke herske nogen tvivl om at verden vil forsvarer sig mod IS og lignende terrororganisationer, om nødvendig med alle til rådighed stående midler.

 

I sidste ende er det vor frihed der er på spil, og den er dyrebar, meget dyrebar.

Med venlig hilsen
Jørgen V. Casse
MA Historie/Engelsk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…