Kom i Zen på Feng Shui hotel

Feng Shui er baseret på traditionel kinesisk filosofi og betyder, direkte oversat, vind og vand. Det grundlæggende formål med Feng Shui er at skabe harmoni mellem mennesker og deres omgivelser, da vores humør i høj grad påvirkes af vores omverden. Derfor fokuserer Feng Shui på at indrette rum med lys og afbalancerede farver og former, som sikrer en god energi i rummet.

 

Det lyder jo meget godt… Men før du smider alt hvad du har i hænderne, og går i krig med at ommøblere hele lejligheden, kan du afprøve Feng-Shui-energien i aktion på et hotel. Der findes nemlig en masse hoteller i Europa, som specialiserer sig i den kinesiske indretningsstil.

 

I samarbejde med hotelsøgesiden TRIVAGO  har vi samlet 7 Feng Shui hoteller, der sikrer at du kan komme fuldstendigt ned i gear og finde indre ro og balance.

 

Elements pure Feng Shui (Bremen, Tyskland)

 

Elements pure Feng Shui ligger centralt i Bremen og i grønne omgivelser lige ved Wallangen-parkens søer. Hver etage er dedikeret til et af de fem elementer (jord, træ, vand, ild og metal) og er indrettet i farver og former, som komplimenterer hvert element. Hotellet har spa med sauna og dampbad, hvor du kan slappe af. Efterfølgende bør du tage et kig på hotellets loungeområde, som tilbyder et imponerende bibliotek med åben pejs og bløde lænestole.

 

Læs mere og sammenlign priser her

 

Maximus Resort (Brno, Tjekkiet)

 

Et stykke uden for den tjekkiske by Brno ligger Maximus Resort. Hotellet er placeret i naturskønne omgivelser og udbyder en lang række aktiviteter såsom tennis, bowling og et veludstyret spaområde. Hotelbygningen er udformet som en hestesko, der peger ud mod dæmningen. På den måde omfavnes energien fra vandet. Derudover er hotellet indrettet i naturmaterialer fra de fem elementer med fokus på vand, træ og jord.

 

Læs mere og sammenlign priser her

 

Læs også
Tjek udløbsdatoen på dit EU-sygesikringskort inden sommerferien

Tri Studničky (Demänovská Dolina, Slovakiet)

 

Tri Studničky ligger i Tatrabjergene centralt i Slovakiet. Kombinationen af luksushotel og den rå, klippefyldte natur vil uden tvivl vække dine sanser og lade dig med energi. Værelserne er designet ud fra Feng Shu principperne. Bygningen er konstrueret i træ og metal, der repræsenterer kreativitet og frihed. Ilden er også et afgørende element, som kommer til udtryk i den store centrale pejs. Kom helt ned i kroppen med en tur i hotellets spa, der har udsigt over bjergene og skovene.

 

Læs mere og sammenlign priser her

 

First Avalon (Gøteborg, Sverige)

 

First Avalon i Gøteborg er et designhotel med fokus på miljø og bæredygtighed. Derudover har hotellet hyret indretningsarkitekter til at indrette hotellet efter Feng Shui principperne. Hotellets møbler i er designet med bløde, runde former, som sikrer en god strøm af energier. Der er opstillet saltvandsfontæner og ophængte vindspil, som ligeledes sikrer bedre energiflow. Hotellet ligger centralt i Gøteborg og samtidig i nærheden af Bältespännarparken.

 

Læs også
Gribskov Kommune kaldes Nordsjællands perle – få en guide her

Læs mere og sammenlign priser her

 

Salzburgerhof (Zell am See, Østrig)

 

Trænger du til frisk luft og klarhed er de østrigske alper et godt bud. På Salzburgerhof kan du nyde godt af diverse spafaciliteter, udsigt til alpetoppe og en hotelhave, som er indrettet i ægte Feng Shui stil. Bliv blød og fin i hotellets mange dampbade, saunaer og pools. Eller tag en tur i salthuset, som er en saltvandspool, der er opvarmet til kropstemperatur, hvor du kan få følelsen af at svømme i det døde hav. Du kan også tage en kold svømmetur i den ægte natur med en dukkert i den nærliggende sø, Zell.

 

Læs mere og sammenlign priser her

 

Jade Manotel Post (Geneve, Schweiz)

 

Læs også
Gode råd til de mange, der skal med fly til udlandet – her er de populærer rejsemål

Jade Manotel ligger fem minutters gang fra Geneve-søen. Hotellet er en sand oase af orkideer, smukke stenskulpturer og æteriske olier. Hotelbygningen er opført under skarp bevågenhed fra kinesiske Feng Shui mestre, da de for første gang i deres liv forlod Kina for at besøge Geneve. Bygningen og rummene er konstrueret således at energien kan flyde frit, uden at den forsvinder. I hotellets have sidder en smuk Buddha figur og kigger ind i bygningen. Ifølge Feng Shui er Buddha et symbol på visdom, kærlighed, fred og harmoni.

 

Læs mere og sammenlign priser her

 

Arman at Summer Palace (Beijing, Kina)

 

Selvfølgelig kan man ikke have en liste over Feng Shui hoteller uden også at inkludere et kinesisk hotel. Dette hotel ligger i udkanten af Beijing blot et stenkast fra sommerpaladset. Yi He Yuan, som paladset hedder, er det største kejserlige parkanlæg i Kina. Den imponerende park er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Her tilbragte det kinesiske hof sommeren, for at undgå storbyheden. Efter en dagstur i parken kan du slappe af på hotellet, som er konstrueret og indrettet efter Feng Shui principperne ned til mindste detalje.

 

Læs mere og sammenlign priser her

 

Læs også
Stettin: Her får danskere repareret tænder og biler

 

Om trivago

www.trivago.dk giver rejsende mulighed for at sammenligne hotelpriser, så man nemt kan finde sit ideelle hotel til den bedste pris. Hver måned hjælper trivago over 120 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 250 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 900.000 hoteller og 140 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…