Kendisser har alle de rigtige meninger om at beskytte naturens ressourcer – nu afsløres de i tommetykt hykleri

Colourbox

Californien lider i øjeblikket under sin værste tørke nogen sinde. Der er ikke engang til et års forbrug af drikkevand i vandreservoirerne.

 

Derfor er der lavet strenge restriktioner på vandforbruget. Og statens guvernør foreslår en nedskæring af forbruget med en tredjedel.

 

For de mange rige kendisser med de rigtige meninger, som bor i Californien, burde det være oplagt at gå forrest med at spare på vandet.

 

En del af dem taler da også ganske meget i medierne om de ofre, de yder. Men avisen New York Post har taget en tur i helikopter hen over kendissernes prangende villaer og taget fotos, som afslører et tommetykt hykleri hos mange af dem.

 

Saftigt grønt græs

En af dem er sangerinden Barbara Streisand. En talsmand for hende erklærede til New York Post, at hun over de seneste måneder har mere end halveret sit vandforbrug.

 

Men avisens luftfoto viste, at hendes have havde det saftigste grønne græs, og at swimmingpoolen var fyldt. Det er der gået en hulens masse vand til.

 

Hun går vældig meget ind for at beskytte naturressourcerne – det skal bare ikke lige gælde hende.

 

Efter bladets foto har Barbara Streisand så måttet krybe til korset. Hun siger, at hun nu vil slukke for sprinkler-anlægget og lade græsset bliver brunt, som det er langt de fleste steder i øjeblikket.

 

Gribende historier

Reality-stjernen Kim Kardashian, der uafladeligt optræder som kendis i medierne, har også afsløret sig som en hykler i den store stil.

 

Læs også
Danmark er med til at rydde verdens skove, som brændes af som biobrændsel!

Hun har fortalt gribende historier om, hvordan hun på grund af tørken nøjes med at vaske hår hver femte dag – selv om det er hendes udseende, der holder hende i sladderspalterne.

 

Men hun og hendes sanger-mand Kanye West dumper med et brag ved New York Posts test. Deres have er nemlig frodig, frisk og velduftende – kort sagt: særdeles rigeligt vandet.

 

En nabo siger til New York Post: ”Det er afskyeligt. Man går forbi, og man kan lugte friskheden.”

 

Hvis ikke New York Post havde afsløret hykleriet, var det sikkert fortsat uhæmmet. Med de rigtige ansvarsbevidste meninger, når man skal give interviews. Og et hæmningsløst egoistisk overforbrug, når man skal pleje sin egen græsplæne.

 

Klik på linket her for at se billeder.

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3077917/Red-faced-Barbra-Streisand-cut-water-usage-pictures-emerge-lush-gardens-amid-California-drought.html

 

Læs også
‘Penge lugter ikke’ – Enhedslisten beholder omstridt vederlag trods løfte om noget helt andet

(Daily Mail, New York Post)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…