Katten Nalle viste sig som en helt og blev mediestjerne

Privat / The Local

Katten Nalle er blevet en berømthed i Sverige. Svensk TV (SVT) kårede ham forleden som ”årets kattehelt”.

 

En nat for nogle måneder siden lå Nalles mor, 23-årige Annie Narvefors, og sov. Så blev hun vækket af, at Nalle puffede til hende med poten.

 

Søvnig og lettere irriteret vendte hun sig mod katten for at få ham til at lade være. Men så mærkede hun lugten af brændt plastik, og hun kunne se, at der kom røg fra opladeren til hendes mobil.

 

Hun nåede at gribe ind, før der gik ild i den. Takket være Nalle.

 

Nalle-feber

Katten fik stor medieomtale for sin årvågne indsats. Han er blevet noget af en kendis, siger Annie Narvefors.

 

Det var selvfølgelig stort, at TV kårede ham til årets helt. Den pris fik massiv omtale på de sociale medier. Aviserne er også gået Nalle-amok.

 

Annie Narvefors arbejder på et hospital, og de patienter, som hun har med at gøre, har købt alle de aviser, hvor Nalle er omtalt, og set ham på TV.

 

Hun glæder sig over, at han kan lyse op i andre menneskers liv og ikke kun i hendes.

 

Der skulle dog ikke være brug for, at Nalle igen optræder som helt, hvis opladeren til hendes mobil er ved at brænde. For hun tør ikke længere bruge den om natten.

 

Og katten? Nalle-feberen får vel en ende på et tidspunkt. Men så er der så mange andre ting, der kan fylde ens tilværelse. For eksempel ens mor og de gardiner, man klatrer i – og måske en enkelt mus i ny og næ.

Læs også
Den vrisne kat skubber fjernbetjeningen på gulvet – da ejeren råber stop, ryger den næste ting ned …Først skubber Video: Katten gør som det passer den, selv om ejeren protesterer højlydt

 

(The Local)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…