Fremtrædende SF’er og det røde fagforbund 3F ville afsløre danskernes racisme – men der gik kludder i deres plan

Karina Lorentzen (Foto: Folketinget)

SF’s rets- og udlændingeordfører Karina Lorentzen Dehnhardt skrev på Facebook:

 

”I dag blev jeg sminket, så jeg lignede en tyrkisk kvinde – jeg fik tørklæde på og masser af farve i ansigtet. Formålet var at teste, om jeg fik en anderledes behandling eller så verden med andre øjne efter en tur på gågaden. Projektet var 3F’s. De ville gerne sætte fokus på mangfoldighed – og for mig var det en praktisk test på, om diskrimination finder sted, da jeg jo som udlændingepolitisk ordfører arbejder med dette.”

 

Man må forstå, at3Fikke har nok i at kæmpe for løn og arbejdsforhold. Man vil også bruge sine ressourcer og medlemmernes penge på at kæmpe for det multikulturelle samfund. Eller som man kalder det: ”mangfoldighed”.

 

Ifølge 3F’s ledelse er man åbenbart racist, hvis man ikke går ind for ”mangfoldighed”. Og nu ville forbundet rette søgelyset mod danskernes racisme. Gad vide, om man også har sine egne medlemmer mistænkt for at være nogle frygtelige racister?

 

Racisterne var væk

Forbundet allierede sig med en politiker, der med statsgaranti har alle de politisk korrekte meninger. Nemlig Karina Lorentzen Dehnhardt. Hun måtte om nogen kunne spore ethvert tilløb til racisme.

 

Så SF-ordføreren blev iført tørklæde og fik smurt brun farve i ansigtet, så hun kunne give den som tyrkisk kvinde. Hun skulle så gå rundt på gaden og i butikker for at finde racister.

 

 

Foto: Facebook via uriasposten.dk

 

Men der gik kludder i planerne. Alle racisterne, som 3F-eliten og de snakkende akademiske klasser taler så meget om, var væk!

 

Sådan noget er simpelt hen ikke rimeligt. Faktisk fuldkommen uacceptabelt. Her skulle 3F’s ledelse og alle studentertyperne demonstrere deres stålsatte antiracisme, og så var der ikke en eneste der spyttede på eller sparkede til den ”tyrkiske” kvinde med tørklædet og den brune farve i ansigtet.

Læs også
”De kalder os hvide svin”

 

3F-medlemmer, pas på derude!

De kunne da i det mindste have sendt hende hadefulde blikke. Men nej. I butikkerne og på gaden blev Karina Aygul Özdemir Lorentzen behandlet med ganske almindelig menneskelig anstændighed. Som hun skriver på Facebook:

 

”Resultatet var, at jeg – heldigvis – fik samme gode behandling i butikkerne som uden mit nye look.”

 

Men SF’eren skynder sig at tilføje:

 

”Dog er jeg ikke i tvivl om, at der finder diskrimination sted … og det skal vi arbejde videre med.”

 

Så 3F-medlemmer, pas på derude! Næste gang jagter Karina Lorentzen Dehnhardt og forbundets ledelse måske ikke racister i butikkerne, men for eksempel på en byggearbejdsplads.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker: ”Vi skal nok sørge for, at navnet Muhammed aldrig forsvinder”

I må hellere øve jer i ordet ”mangfoldighed”, så I ikke bliver udsat for mistanke.

 

Kilde Facebook via uriasposten.dk:

https://www.facebook.com/karinalorentzendehnhardt/posts/857944754243151

http://www.uriasposten.net/archives/64986

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…