Jøder bliver i Danmark trods stigende utryghed!

Synagogen i København (Foto: Kim Møller)

En skræmmende overskrift. Jøderne, vore danske landsmænd, har boet i Danmark i mange generationer. Flere hundrede år før vi fik muslimske indvandrere til Danmark, føler jøderne sig nu truet af rabiate islamister.

 

Jøderne i Frankrig og en del andre europæiske lande, føler sig ikke alene truet, men immigrerer til Israel, hvor der er en regering, der vil forsvare deres liv imod terrorister.

 

Hvornår mon overskriften i aviserne kommer til at lyde:

 

“De kristne i Danmark forlader landet, på grund af chikaner, forfølgelser, terror og mord? Vores kirker, skoler og institutioner bliver brændt ned af islamister!”

 

Strategien fra islamisternes side er helt klar, religiøs etnisk udrensning, sådan som det sker i land efter land i Mellemøsten, Libanon, Tyrkiet, Irak, Syrien, Vestbredden, Gaza, Nord Nigeria, Ægypten under Mursi, Afghanistan, Iran, golfstaterne med Saudi Arabien i front, som er hermetisk lukket land for al anden form for religion end Islam.

 

I alle disse lande, flygter de kristne og jøderne på grund af muslimernes forfølgelser. Strategien er at rense disse nationer for de “såkaldte” vantro, anderledes troende, og som de ser som en hindring for islamisering.

 

Islamisk Stat er et grusomt eksempel, på virkeliggørelsen af denne strategi. Boko Haram i Nigeria og Al Shabaab fra Somalia.

 

Først denne etnisk religiøse udrensning. Dernæst overtagelsen af magten i byområder, hvor der er et flertal af muslimer. Det sker nu i visse storbyer i Europa, hvor målet er at oprette Islamiske mini samfund, indføre Sharialov, en barbariske lov fra middelalderen der kun giver rettigheder til muslimer, for derefter gradvist at overtage magten i hele nationen.

 

Måske kan vi om nogle år i avisen se en overskrift: Nørrebro i København har indført sharialov.

 

Ved vold kan selv en lille gruppe, omvælte en hel nation! Gennemføre revolution, som det ofte er sket i verdens historien. Få galninge kan anrette stor skade!

 

Læs også
Løkke bør ubetinget trække Danmark ud af FN’s migrationspagt – disse punkter viser, at den er en katastrofe

Spørgsmålet er hvem vinder propaganda krigen om danskerne? Den islamistiske propaganda lykkes rigtigt godt, sandheden bliver vendt på hovedet, hvidt bliver sort og sort bliver hvidt.

 

Den ensidige kritik der er i dansk presse, af Israels forsvar imod terrorisme, når Israel forsvarer sig imod Hamas terror i Gaza konflikten, giver den islamsk propaganda vind i sejlene, den fremmer islamiseringen af Danmark og inspirere unge herboende muslimer til at drage i “hellig” krig i Syrien og Irak under IS faner.

 

Utænkeligt, vanvittigt, fri fantasi… vil mange sikkert mene! Muligvis? Det beror på Danmarks lederskab i fremtiden.

 

Hvis vore værdier ikke betyder mere for os, end det kom til udtryk fra ledelsen i Söndrumsskolan i Halmstad, hvor lederen, af hensyn til muslimerne, ikke ville hejse det svenske flag med korset i, så er kampen tabt på forhånd.

 

Med en sådan eftergivende misforstået holdning til vore danske værdier, vil det ikke tage mange år, før en islamisering af det danske samfund vil blive en virkelighed. Vi har ikke at gøre med rockere, besættere eller hippier, yderligtgående venstrekræfter eller andre døgnfluer der kommer og går i det danske samfund.

 

Nej, vi har at gøre med dæmoniske kræfter, der har indtaget land efter land i de sidste 1400 år over hele jorden, og forsat undertrykker millioner af mennesker og som i vor tid er på fremmarch.

 

Læs også
20.000 bevæbnede migranter står klar til at storme grænse for at komme til blandt andet Danmark

Det er som ordsproget rammende siger: Gi´ djævelen lillefingeren, så tager han hele hånden.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…