Indvandrerdrenge under 12 år råber “din fede dansker” og “jeg knepper din farfar” efter danskere

Screendump / Facebook

 Hvad skal der blive af Danmark?

 

Det spørgsmål stillede Flemming Krøll sidste mandag på Facebook.

 

Samtidig offentliggjorde han en kort videooptagelse. Det var den, der fik ham til at stille spørgsmålet.

 

På klippet ser man en flok drenge med indvandrerbaggrund, som Flemming Krøll vurderer til at være under 12 år gamle. De har lige tigget penge til cigaretter af nogle rejsende på Aarhus Banegård. Drengene fik et nej. Lige efter står de på en af banegårdens trapper og spytter efter passagererne, de giver fuck-fingeren og råbe grove skældsord.

 

Det er noget af det, Flemming Krøll fik optaget med sin mobiltelefon. Lydkvaliteten er meget dårlig. Men man kan høre den ene dreng råbe ”din fede dansker”. Der bliver desuden råbt noget som flere andre medier også har hørt som ”jeg knepper din farfar”.

 

Flemming Krøll tilføjer:

 

“Umiddelbart før jeg optog denne video stod den ene af de mindreårige drenge og provokerende med ordene ‘Kan I høre, hvordan jeres piger skriger, mens jeg k….. deres stramme f…..’,” fortæller Flemming Krøll, der mener, at drengen var under 12 år gammel.

 

Imens brugte flere af kammeraterne deres medbragte paraplyer som fallossymboler.

 

“Hvor er deres forældre? Jeg vil IKKE anfægte at disse drenge er af anden etnisk oprindelse! Jeg vil sige at hvis MIT barn opførte sig sådan – så ville jeg skride ind og irettesætte meget kontant. Jeg siger ikke, at det ikke vil kunne forekomme, at danske børn også kunne finde på en så slet opførsel – jeg har blot aldrig oplevet det,” skriver Flemming Krøll på Facebook. Han understreger, at det ikke handler om børnenes hudfarve, tro eller forældrenes oprindelse.

 

“Jeg ønsker IKKE at opildne til fremmedhad med dette opslag – jeg ønsker at forældrene, eller ældre søskende, til børnene på denne video skal se den og tage fat i og opdrage disse børn. Hvad vil der ikke ske når de bliver 15-17 år? Kan vi så styre dem hvis de ikke får en opdragelse?”

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Videoen kan ses her. Via Uriasposten.dk

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…