Forbryder på tålt ophold i landet praler med, at han sammen med bander, islamister og danskere lavede menneskesmugling

28-årige somaliskfødte Liban Muhammed har afsonet en dom på 8,5 års fængsel for flere hjemmerøverier af særlig grov karakter, og han er udvist af Danmark for bestandig.

 

Men Liban Mohammed er ikke rejst, han har i stedet fået tålt ophold i Danmark, og han skal melde sig i Center Sandholm en gang om ugen.

 

På en af disse meldeture, skete der noget helt specielt: Liban Mohammed involverede sig i at transportere de asylansøgere, der var kommet illegalt ind i Danmark, gennem landet, så de kunne komme videre til Sverige. Det skriver han om i en artikel i Information.

 

Dette foregik i København. En broget blanding af bandemedlemmer, venstreekstremister og mere almindelige frivillige løb sammen om at snyde myndighederne. Voldsmænd og verdensfrelsere. Man forstår på Liban Muhammed, at de så sig selv som deltagere i en storslået humanitær aktion.

 

“Der var alt fra husmødre, popsmarte tøser, autonome og piger med tørklæder til bandemedlemmer. Jeg mødte sågar salafister (rabiate islamister, red.) med deres karakteristiske skæg og mørke armytøj – dem har jeg også delt fængsel med.” (Information)

 

I aktionen i København deltog Liban Muhammed sammen med venner fra banden Loyal to Familia.

 

Bandemedlemmerne holdt politiet i skak

Liban Mohammed fortæller altså frit og frejdigt om, hvordan han hjalp til med at ”redde” flygtningene til Sverige fra København. Videre beretter han om,  hvordan han senere tog initiativ til, at samle diverse bandemedlemmer fra Aarhus, så de i en fælles aktion kunne lave noget lignende i Sønderjylland.

 

Han skriver, at han fik ideen, da han sad på færgen hjem fra København, hvor han så på TV hvordan ”flygtningene” gik på motorvej E45.

 

”Vi skal da gøre noget, tænkte jeg og postede nyheden på Facebook. Lynhurtigt samlede der sig seks biler med gadedrenge fra Aarhus Vest klar til at tage turen til Padborg. En lille håndfuld af drengene var medlemmer af Black Armys Aarhus-afdeling. Black Army-drengene fra Odense, som jeg også har afsonet med, skrev, at de stillede med 10 biler og allerede var kørt af sted. Gadedrenge i samtlige ghettoer syd for Aarhus drog nu mod det sønderjyske i et slags korstog mod de uretfærdige lovgivere. Lovgivere, som hader os,” skriver Liban Mohammed.

 

Her deltog altså en anden voldelig indvandrerbande, Black Army, sammen med velmenende danskere, der tilsyneladende ikke så noget problem i samarbejdet.

 

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

Ifølge Liban Mohammed havde de endda en fin arbejdsdeling: Bandemedlemmer holdt politiet i skak, mens de andre fik asylansøgerne ind i biler og afsted.

 

En interessant ting i den forbindelse: Hele dette forløb blev optaget af de store TV-stationer. Men de bragte intet om bandernes rolle i det, der foregik.

 

Artiklen i Information kan læses HER.

 

En farlig voldsforbryder

Liban Muhammed deltog i 2006 i et hjemmerøveri mod en 65-årig mand. Manden fik en hjerneblødning i forbindelse med en torturlignende seance, der blandt andet omfattede 7-8 knivstik.

 

Liban og hans kumpaner efterlod den stærkt blødende mand bundet til en stol, og han var tæt på at miste livet.

 

Nogle uger forinden havde han været med til et røveri mod en sklerosepatient i kørestol, den sagesløse mand blev slået med et baseballbat.

Læs også
Stramninger var hårdt påkrævet: På blot fire år har asylansøgere kostet samfundet over tretten milliarder kroner

 

Foruden de grove hjemmerøverier er Liban Mohammed tidligere dømt for andre lovovertrædelser.

 

Liban Muhammad er blevet mere end stueren

Liban Mohammed blev løsladt i sommer, og han er nu blevet skribent hos Information, foruden at han skriver indlæg til Politiken.

 

Hvem ved, måske får han sig et job som integrations- og antiradikaliserings-konsulent?

 

Som LM fortæller i en anden artikel i Information, har han mødt både terrordømte og andre stærkt radikaliserede muslimer i fængslet. Og han har et godt forhold til de mange imamer, som er ansat i fængselsvæsnet.

 

Nu fremstiller han både sig selv og de radikale i et formildende skær. Til Information siger han blandt andet:

 

Læs også
Ny debat eksploderer: Asylansøgere kan lyve, som det passer dem, uden at blive straffet

”Nogle af de terrordømte, jeg har siddet inde med, er i dag ganske almindelige bøller. Men jeg vil da hellere have, at min familie får et bandemedlem end en terrorist som nabo.” (1.4.15)

 

“Ganske almindelige bøller”? Vældig beroligende. Det må være de helt rette mennesker at betro dansk asylpolitik til.

 

Kan det være rigtig?

Liban Muhammads beretning rejser det spørgsmål, om det virkelig kan være rigtigt, at en mand, som er udvist af Danmark, kan optræde på den måde, uden at det har konsekvenser for hans fremtid på tålt ophold. Han har medvirket og opfordret til menneskesmugling og beretter ganske åbenlyst om det.

 

Den Korte Avis henvendte sig derfor til Justitsministeriet og til Udlændinge- Integrations- og Boligministeriet med henblik på en udtalelse fra de respektive ministerier.

 

Men det kom der desværre ikke noget ud af. Justitsministeriet svarede slet ikke, og Inger Støjbergs sekretær skrev som følger:

 

”Inger Støjberg har desværre ikke mulighed for at kommentere historien på grund af en meget travl kalender. Hvis du har spørgsmål til overtrædelse af straffeloven, skal du kontakte Justitsministeriet.”

Læs også
Højesteret ophæver opholdspligten og slipper kriminelle på tålt ophold løs på den sagesløse befolkning – politikerne svigter

 

Justitsministeriet har imidlertid tidligere svaret Den Korte Avis, at spørgsmål vedrørende udlændinge på tålt ophold i Danmark slet ikke er Justitsministeriet bord, men Udlændinge- Integrations- og Boligministeriet.

 

Den Korte Avis spurgte derfor Dansk Folkepartis Peter Skaarup, om det kan passe, at udlændinge på tålt ophold uden videre kan bryde loven, uden at det får konsekvenser.

 

Naive danskere bør tænke sig om

-Hvis man opholder sig på tålt ophold og begår kriminalitet skal man frihedsberøves. Så enkelt er det.

 

-Det er rædselsfuldt, at en voldsdømt fører sig frem som helgen. Man må håbe, at naive danskere, der har hjulpet, måske sidder med en dårlig smag i munden, når de gør fælles front med bandekriminelle.

 

-Jeg vil nu bede ministeren kommentere sagen, siger Peter Skaarup.

 

Læs også
Asylansøger anholdt for voldtægt af 16-årig pige – antallet af asylansøgere dømt for voldtægt er steget markant gennem de sidste fem år

Videoproducenten Local Eyes har flere gange været til stede i Sønderjylland. HER kan man se en optagelse af en sød og naiv ung dansker, som ikke har den fjerneste ide om, hvem udlændingene er,og hvorfor nogle af dem har hovedklæde på.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…