Imam med to koner og 16 børn griner hele vejen hen til banken – læs hvad han får i sociale ydelser

Efter de blodige attentater den 13. november har Frankrig lukket tre moskeer på grund af hadefulde prædikanter, og flere forventes at følge. Immamerne står til at blive udvist.

 

Men én imam skal nok vide at holde sig i skindet. Han skal ikke risikere at blive udvist. Han lever fedt og godt af de franske skatteyderes penge.

 

Han hedder Bouziane og prædiker i Omar-moskeen i Lyon. Og han har meget at midste i kroner og øre. Det skriver LeProgres.fr og Lyon Mag.

 

http://www.leprogres.fr/

 

To koner

I 1993 anmeldte han til det lokale præfektur, at han havde fået en kone nr. 2.

 

 

Da Frankrig ikke anerkender flerkoneri, nøjedes myndighederne med at give den nye kone opholdstilladelse og status som samlever.

 

Siden har imam Bouziana fået 16 børn, otte med hver kone, og alle børnene er født med fransk statsborgerskab, så storfamilien har ret til et væld af understøttelser på franske skatteborgeres regning.

 

Kone nr. 2 har som enlig mor krav på 707, 19 euros i månedlig bistand.

 

Hun arbejder ikke, da hendes imam ikke kan godtage, at hun skulle være på en arbejdsplads, hvor hun var omgivet af fremmede mænd.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Men hun får 417,88 euros om måneden i arbejdsløshedsunderstøttelse oven i en familiestøtte på 978,08 euros hver måned. Det samme beløb henter kone nr. 1 hver måned hjem til husholdningen.

 

Da to af  den ugifte  medhustrus børn er under tre år, får hun et månedligt tilskud på 161 euros til hver af dem.

 

Fire af hendes børn er skolesøgende, og det sikrer hende fire gange 257 euros eller i alt 1028 euros i statslig hjælp med skolepengene.

 

Totalt får imam Bouziane og hans storfamilie 8947,43 euros hver måned  fra det offentlige. Det svarer til 68.000 kroner månedligt eller 816.000 kr. årligt.  Skattefrit.

 

Så det skal nok få den gæve prædikant til at være varsom med, hvordan han udlægger den hellige skrift for de troende i  Lyon .

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…