Hykleri af dimensioner: De hylder det multikulturelle samfund, men gør selv alt for at slippe for det

Wikipedia / You Tube

I Sverige har man noget, der hedder Diskrimineringsombudsmanden (forkortet DO).

 

Det er en myndighed, der skal sørge, at der ikke sker diskriminering i det svenske samfund, specielt over for indvandrere.

 

Hos DO er man stærke fortalere for den massive ikke-vestlige indvandring til Sverige og for det multikulturelle samfund.

 

Sidste år fik man en enestående mulighed for at vise, at man tog sine egne principper alvorligt.

 

Den daværende borgerlige regering planlagde nemlig, at DO skulle flytte fra mondæne omgivelser i det indre Stockholm til de meget indvandrertætte forstæder Rinkeby og Tensta.

 

Protesterede som rasende – nu slipper man

Nu skulle man tro, at DO ville gribe denne mulighed med begejstring. Tænk at få mulighed for at få lokaler midt blandt de indvandrere, der giver Sverige dets spændende multikulturelle præg!

 

Men nej, der var ikke ringeste begejstring at spore hos DO. Tværtimod protesterede man som rasende mod at skulle flytte ud til indvandrer-forstæderne. Man dyngede argumenter op for, at det var en rigtig dårlig idé.

 

Et af hovedargumenterne var, at det ville blive svært at skaffe personale, når man skulle holde til derude. Hvordan det? Skulle multikulturelle omgivelser ikke forestille at være en berigelse for svenskerne?

 

Nu ser det ud til, at DO’s kamp for at undgå indvandrerne bærer frugt. Den nuværende røde regering har meddelt, at de slipper for at flytte til Rinkeby/Tensta.

 

Argumentet er, at de eneste mulige lokaler derude var for dyre og for svært tilgængelige for offentligheden (det står ikke klart, hvad det sidste betyder).

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

 

Den røde regering hævder, at der ganske enkelt ikke findes en eneste lokalitet derude, som er brugbar til formålet.

 

Pyha! Man hører nærmest lettelsens suk stige op fra DO.

 

Politisk korrekthed har det bedst på afstand

Regeringen fastholder dog, at DO fortsat skal flytte ud fra det indre Stockholm til forstæderne. Men der er ikke længere noget krav om, at de skal placeres i et indvandrertæt område.

 

Så nu har de hos Diskrimineringsombudsmanden et begrundet håb om, at de kan slippe for at komme alt for tæt på virkeligheden i parallelsamfundene.

 

Der kan jo også argumenteres for, at de på den måde kan arbejde bedre for de multikulturelle principper og den meget omfattende ikke-vestlige indvandring.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

For al erfaring viser jo, at det er meget lettere at være konsekvent i sin politiske korrekthed, når man holder sig på passende afstand af problemerne. Mønsteret er også velkendt i Danmark.

 

(Kilde: SVT, Avpixlat)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…