Hvordan man stikker en jøde ihjel

Israel oplever for øjeblikket en bølge af vold og mordforsøg på civile borgere. Metoden er at stikke en jøde ihjel med en køkken- eller slagtekniv.

 

Når dette sker er det blandt andet fordi de palæstinensiske ledere og de religiøse imamer opfordrer til det, og de viser som på ovenstående billede endda hvor og hvordan man skal stikke kniven i. Det er en meget uhyggelig form for terror, ikke mindst fordi, alle kan udføre den blot man har en kniv i skuffen.

 

Det palæstinensiske politiske parti Hamas har i årevis opildnet til udryddelse af staten Israel og det jødiske folk. Men det er efterhånden klart, at det palæstinensiske selvstyre med Mahmoud Abbas i spidsen for partiet Fatah, også har sin andel i den omfattende hadekampagne.

 

Palæstinensiske børn bliver hjernevasket med tilskyndelse til terror, siger Danny Danon Israels nye ambassadør i UN under en tale fornylig.

 

”Dette billede er et eksempel på det, som palæstinensiske børn udsættes for dag ind og dag ud i skolen og efter skolen,” siger han.

 

 

Desværre viser klippet ikke hele ambassadørens tale, men han skulle efterfølgende have sagt følgende:

 

”Når en palæstinensisk barn kommer hjem fra skole og åbner fjernsynet, ser han ikke Barney eller Anders And, han ser mordere portrætteret som helte. Når han åbner en skolebog, lærer han ikke om matematik og videnskab, han bliver undervist i at hade. Billedet bliver brugt i undervisningen i grundskoler og i gymnasier. I stedet for at uddanne til fred og tolerance, hjernevasker den palæstinensiske ledelse børnene med tilskyndelse til terror og had. Palæstinensiske ledere har etableret en rugekasse for at udvikle børn som terrorister.” (Sky News)

 

Ifølge ambassadøren undervises palæstinensiske børn altså notorisk i had til jøder, og ifølge ambassadøren drejer det sig ikke om et mindretal af de palæstinensiske skolebørn, men om et generelt fænomen.

 

Det palæstinensiske selvstyre har andre metoder

Men hvor Hamas er højtråbende og helt åben omkring deres metoder og mål, er det vurderingen, at Mahmoud Abbas og hans parti Fatah bruger en anden strategi til at opildne til had mod det forhadte Israel. Det kan for eksempel være det, at man puster til et rygte, der siger, at Israel planlægger at dele Al-Aqsa moskéen i to, når Israel argumenterer for, at også jøderne skal have lov at bede på Tempelbjerget.

 

Læs også
USA støtter Israel mod EU

 

Imidlertid er fortællingen om, at jøderne har planer om at smide araberne ud af Jerusalem ikke ny, men har cirkuleret i mange mange år. (Jerusalem Center for Public Affair)

 

Eksempler på karikaturtegninger fra Arabiske, Jordanske og Palæstinensiske aviser.

 

Og det er blandt andet under overskriver som ”Al-Aqsa in danger”, at de palæstinensiske ledere er lykkedes med at hjernevaske de opvoksende palæstinensiske generationer til massivt had mod jøderne. Den aktuelle palæstinensiske bølge af knivstikkere mod sagesløse jøder er et udslag af den stærkt løgnagtige propaganda.

 

Israel har absolut ingen intentioner om at smide muslimerne ud af Jerusalem. Tværtimod har man budt alle slags troende velkommen på det religiøse sted, siden Israel befriede Jerusalem fra den Jordanske besættelse i 1967.

 

Men til trods for Israels erklæringer om tolerance, klør det palæstinensiske selvstyre ufortrødent på. Her  kan man fx se et videoklip hvor det palæstinensiske selvstyre opfordrer til at dø for Al-Aqsa moskeen.

 

Læs også
Tre tidligere udenrigsministrer advarer mod Trumps plan for fred – men fortidens Mellemøstpolitik var dødsensfarlig

 

Og her kan man høre Mahmoud Abbas sige, at jødernes beskidte fødder ikke skal besudle moskeen.

 

Her  deltager Abbas i en en bøn for udslettelse af alle vantro.

 

 

Og hos Hamas fejrer man drab på to jøder med en videorekonstruktion.

 

 

Had til jøder og staten Israel er blevet en del af de palæstinensiske folkesjæl og de religiøse autoriteter er især ansvarlige for tingenes tilstand. Se hvordan en imam viser hvad det er for en kniv man skal bruge til at stikke en jøde ned, klik  HER.

 

Tempelbjerget

Læs også
Video – Mor om morderisk søn: Han er Islams stolthed

Al-Aqsa moskéen ligger på Tempelbjerget i Jerusalems gamle bydel og den er bygget ovenpå ruinerne af tidligere jødisk helligdomme 1. og 2. tempel.

 

Det første muslimske bedehus på bjerget sås i midten af 600-tallet, den nuværende moské har stået siden år 1033.

 

Tempelbjerget er jødedommens helligste sted, og islams tredje helligste sted. Ifølge jødiske overleveringer skal der en dag bygges et 3. tempel på bjerget.

 

For øjeblikket er status, at jøderne kan besøge tempelbjerget, men de må ikke bede på stedet.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…