Der er meget at glæde sig over i dagens Danmark

Colourbox

Hvor er det dejligt

 

– at opleve at så mange mennesker er aktive både på arbejdspladserne, i familierne og i deres fritid.

 

Sportspladserne vrimler med unge og midaldrende – sågar nogle med ældre sportsudøvere. At løbe maraton, vinterbade, træne i fitnesscenter og at nyde naturen er blevet en naturlig del af rigtig mange menneskers hverdag.

 

Hvor er det dejligt at fornemme at mange mænd er blevet opmærksomme på, at møde man op i det offentlige rum med åbenstående skjorte, uden slips, hår i hele ansigtet og en skaldet isse selvom det virker frastødende på mange mennesker.

 

Selv på TV er værterne præsentable, hvor man af og til ser gæsterne ligne nogle, der lige er stået ud af sengen.

 

Hvor er det dejligt at brug af mobiltelefon ved møder, middagsselskaber, ved bridgebordene, i supermarked i busser og i tog – ja overalt, er ved at være en saga blot !

 

Nu koncentrerer man sig om de mennesker, man er sammen med og tiltrækker sig ikke længere unødig opmærksomhed. Verden består jo af levende mennesker og ikke kun af mig/mig/mig og min mobiltelefon.

 

Hvor er det dejligt at vi ved de store generalforsamlinger nok ikke længere skal belemres med kvindelige talere, der ikke kender erhvervslivet, men kun har tilbragt tiden med diverse studier.

 

Unge kvinder der forlanger flere kvinder i selskabernes ledelse, uden at være bevidste om, at kompetencer og egenskaber kommer før køn i slige situationer.

 

De mange tilhører ”krøller tæer i skoene” – og i øvrigt må det være så pinligt at blive valgt ind i en bestyrelse udelukkende fordi man er kvinde!

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Hvor er det dejligt at opleve de unge fædre tage sig af de små børn. Nok er mor uundværlig, men far er i mange situationer lige så god.

 

Hvor er det dejligt at det danske sprog ikke længere omhandler ord som ”Problemstilling” – (problem er ok) – men bruger i stedet ord som udfordring og mulighed.

 

Hvor er det dejligt at kolleger hilser pænt på hinanden, når man mødes om morgenen, roser hinanden for vel udført arbejde, hjælper kolleger med at løse vanskelige opgaver, de ikke selv magter, laver kaffe og medbringer kager til kaffen og ser hvor glad chefen bliver for også at blive rost.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…