Hun sprang ud fra flyet – da hun kom et stykke ned, opdagede hun, at nogen havde pillet ved hendes faldskærm

Victoria Cilliers, 39, er en rutineret faldskærmsudspringer og har også fungeret som instruktør. Så der var ikke noget særlig ved det, da hun sprang ud påskesøndag.

 

Men hun skulle snart opdage, at noget ikke var, som det skulle være. På vejen ned opdagede hun, at den var gal med både hendes faldskærm og hendes reserveskærm. Det virkede, som om nogen havde pillet ved dem.

 

Da hun ville åbne faldskærmen, kom hun i voldsomt spin. Hun susede ned fra over1 kilometershøjde. Det lignede afslutningen på hendes liv.

 

Men det lykkedes hende at få reserveskærmen åbnet et stykke, hvilket nedsatte farten noget i faldet. Det var dog stadig et mirakel, at hun slap fra det i live. Formentlig skyldtes det alene, at hun tilfældigvis landede på en nypløjet mark.

 

Hun blev dog alvorligt kvæstet: brækkede ribben, brækket kraveben, brækket ben og skader på rygsøjlen.

 

Manden mistænkt

Næste dag kontaktede faldskærmsklubben politiet, fordi man syntes, at det hele virkede meget mærkeligt. Det så blandt andet ud til, at nogle afgørende remme til faldskærmen var blevet fjernet.

 

Victorias mand, Emile Cilliers, blev anholdt, mistænkt for mordforsøg ved at pille ved faldskærmen. Senere blev han løsladt mod kaution.

 

Hun havde ikke brugt sin egen faldskærm, som ikke var klar til brug. I stedet havde manden angiveligt skaffet hende en faldskærm fra forsvaret, hvor han var ansat.

 

Politiet har givet de to forbud mod at tale sammen, mens sagen efterforskes.

 

Problemer i ægteskabet

Læs også
Hun gjorde alt, hvad hendes muslimske kæreste krævede, men én ting nægtede hun – så slog han hende ihjel

Der var tilsyneladende alvorlige problemer i deres ægteskab. Emile var flyttet fra det fælles hus sammen med parrets to børn. Efter ulykken har Victoria nægtet at udtale sig om mandens anholdelse.

 

Når ægteskaber går i stykker, kan det antage dramatiske former – undertiden voldelige.

 

Men hvis manden har pillet ved konens faldskærm, er man virkelig ovre i afdelingen for de helt ekstreme ægteskabelige opgør.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…