Hun sendte sin mand et foto af sig selv iført sexet undertøj, men da han så billedet, beskyldte han hende for at være utro – se hvorfor

Facebook

En kvinde ved navn Chelsea var på rejse og boede på hotel. Før sengetid sendte hun en kærlig hilsen til sin mand i form af nogle fotos af sig selv i sexet undertøj. Det skete via Snapchat.

 

Men hendes hilsen udløste en helt anden reaktion, end hun havde forestillet sig.

 

Da manden så nummer to af de fotos, hun sendte, skrev han vredt tilbage og spurgte hende, hvem hun var sammen med på hotelværelset.

 

Hun svarede, at hun ikke anede, hvad han talte om – hun var alene. Men han skrev, at hun skulle lade være med at lyve. Der måtte være en anden mand til stede – hvorfor stod der ellers et par mandestøvler under bordet med TV-apparatet på billede nummer to?

 

Han havde åbenbart prøvet det før. I hvert fald sluttede han af med følgende salut: ”Jeg kan ikke gå igennem dette én gang til. Jeg ringer til en sagfører.”

 

Man kan ikke vide med sikkerhed, om episoden er autentisk. Man må altid tage et forbehold, fordi det kan være meget svært at tjekke den slags på de sociale medier.

 

Men det ligner en bommert af de store.


(Daily Mail)  

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3282016/Man-catches-wife-cheating-send-sexy-Snapchat-photo.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…