Hold ferie i en flydende hytte – se 7 drømmehoteller på vandet

Drømmer du også om farvestrålende koralrev og glitrende turkisblåt vand, langstrakte hvide strande og udsigt til frodige kystlinjer?

 

I samarbejde med hotelprissammenligningssiden www.trivago.dk har vi samlet disse syv mundvandsdannende hoteller placeret i de smukke blå have rundt om i verden.

 

Tag med til Mauritius i det Indiske Ocean eller Panama i det Caribiske hav. En lille polynesisk ø i Stillehavet eller et vietnamesisk spa-ressort i det sydkinesiske hav.

 

Disse syv flydende hoteller tilbyder alt, hvad man kunne ønske sig af et paradis. Se billederne og bliv inspireret til din næste drømmeferie langt væk fra vinterkolde Danmark.

 

Le Méridien – Bora Bora (Fransk Polynesien)

 

 

Le Méridien resortet på den lille fransk polynesiske ø Bora Bora er perfekt for dem, som gerne vil bo i et afsides himmerige.

 

Midt i Stillehavet, mellem Sydamerika og Australien, får man første klasses fred og ro på den knap 30 km2 store ø.

 

Hotellet tilbyder 6 forskellige typer bungalows, hvoraf nogle er placeret i havet. De vandplacerede hotelværelser er udstyret med eget privat dæk og glasgulv – så du kan følge med i, hvad der sker i det blå under dine fødder.

 

Resortet byder på et væld af aktiviteter, herunder kajaksejlads, snorkling, jetski, paraglidning samt fodring af hajer og rokker.

 

Læs også
Tjek udløbsdatoen på dit EU-sygesikringskort inden sommerferien

Constance Le Prince Maurice – Poste de Flacq (Mauritius)

 

 

Mauritius, som ligger øst for Madagaskar, er kendt for sine smukke hvide sandstrande og brede, grønne sukkerrørsmarker.

 

Godt gemt væk i Poste de Flacq, som er en af de smukkeste regioner på øen, finder du Constance Le Prince Maurice hotel.

 

Dette intime resort består af 64 suiter, 12 familiesuiter, den eksklusive Princely suite og 12 lukseriøse hytter på stylter i vandet.

 

Hotellet omfatter desuden en imponerende tropisk have, en 18-huls golfbane og tre restauranter. Et af hotellets highlights er desuden deres imponerende vinkælder som opbevarer ca. 25.000 flasker vin fra vingårde over hele verden.

 

Læs også
Gribskov Kommune kaldes Nordsjællands perle – få en guide her

Gili Lankanfushi – North Malé Atoll (Maldives)

 

 

Det femstjernede Gili Lankanfushi resort er placeret på den afsides koral-ø Lankanfushi, som blot er en 20-minutters tur med motorbåd fra Maldivernes hovedstad, Malé, hvor lufthavnen også ligger.

 

Resortets afslappede og rolige atmosfære giver gæsterne mulighed for at komme helt ned i gear og nyde den vidunderlige natur, der omgiver dem.

 

Resortets bungalows har private soldæk og de større villaer har egen rutschebane, så du praktisk talt kan glide ud af den bløde himmelseng og direkte ned i det krystalklare vand.

 

De fleste bungalows kan tilgås via gangbro, mens nogle kun kan nås med båd – for dem som ønsker ultimativt privatliv.

 

Læs også
Gode råd til de mange, der skal med fly til udlandet – her er de populærer rejsemål

Float House River Kwai – Kanchanaburi (Thailand)

 

 

Ved bredden af Kwai-floden i Thailands Kanchanaburi provins ligger et af verdens mest tropiske flydende hoteller – eller “floatels”.

 

Float House River Kwai består af 18 elegante villaer, som er lavet ud af bambus og teaktræ. De er udstyret med private balkoner og moler, så man har direkte adgang til en hurtig dukkert.

 

Den tropiske regnskov giver gæsterne rig mulighed for at få en aktiv og oplevelsesrig ferie. Rid på elefanter, tag en kanotur ned af den historiske flod, oplev den frodige natur til fods eller på mountainbike.

 

Eller tag på kulturelt besøg i den lokale Mon-landsby og det nærliggende Mon-tempel. Man kan nyde alle sine måltider i hotellets flydende restaurant, som er rost til skyerne af tidligere besøgende

 

Læs også
Stettin: Her får danskere repareret tænder og biler

Likuliku Lagoon Resort – Mamanuca Archipelago (Fiji)

 

 

På den lille ø, Malolo, ikke langt fra Nadi lufthavnen på Fiji, ligger dette billedskønne resort. Hytterne er bygget i traditionelt fijisk design ved brug af lokalt træ, stof og andet materiale fra regionen.

 

Resortet tilbyder et bredt udvalg af oplevelser. Kast dig ud i adrenelinfyldte aktiviteter såsom windsurfing, eller stress af med forskellige wellnessbehandlinger i hotellets eksklusive spa.

 

Du kan også hoppe afsted på en jetski-tur til Modriki øen, hvor filmen “Cast Away” blev optaget. Når sulten skal stilles, kan man slå sig ned i resortets restaurent, der fokuserer på at give gæsterne den bedste spisoplevelse med lokale retter af bl.a. fisk og skaldyr.

 

Punta Caracol Acqua Lodge – Bocas del Toro (Panama)

 

Læs også
Mange danskere holder ferie ved den polske Østersøkyst

 

Smukt placeret over farverige koraller I det caribbiske hav ligger Punta Caracol Acqua Lodge. Hotellet ligger ud for spidsen af Boccas del Toro i Panama tæt på grænsen til Costa Rica.

 

Her er landskabet frodigt og klimaet tropisk. Nyd en frisk tår vand fra grønne kokusnødder i på terassen i en af de ni flydende palmehytter.

 

Skal dagen bruges mere aktivt kan du tage på daglige ture til nærliggende landsbyer, besøge områdets smukke strande, vandre gennem regnskoven og opleve regionens eksotiske dyreliv eller tage på fisketure med lokale fiskere – hvilket er en populær aktivitet blandt besøgende.

 

Vinpearl Luxury Nha Trang – Nha Trang (Vietnam)

 

Vinpearl Luxury Nha Trang resort ligger fredeligt og roligt på en privat ø i en af Vietnams smukkeste bugter. Hotellet består af 84 skønne villaer, som ligger placeret langs kysten.

 

Derudover har hotellet wellness- og massagehytter placeret i havet. Det famøse spa er ideelt for dem, som ønsker ultimativ afslapning og selvforkælelse.

 

Gæster kan leje en massagehytte privat og få skræddersyet behandlinger efter behov. Rækker feriebudgettet ikke helt til privat spa, er der rigteligt med andre aktiviteter at give sig i kast med. Hotellet tilbyder bl.a. tennis, golf, fitness og pool.

Kilde: Le Meridien Bora Bora

Området: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/lemeridien_exterior.jpg

Balkon: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/lemeridien_balcony.jpg

Værelse: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/lemeridien_room1.jpg

 

Kilde: Constance Le Prince Maurice

Hytter: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/constance_ext6.jpg

Pool: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/constance_pool.jpg

 

Kilde: Gili Lankanfushi

Området: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/gili_exterior2.jpg

Værelse: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/gili_room.jpg

Restaurant: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/gili_restaurant.jpg

 

Kilde: Float House River Kwai

Hytter: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/floathouse_exterior.jpg

Restaurant: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/floathouse_rest2.jpg

Værelse: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/floathouse_room.jpg

 

Kilde: Likiliku Lagoon Resort

Aften: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/liku_ext2.jpg

Hotellet: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/liku_ext.jpg

Pool (forsidebillede): http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/liku_pool.jpg

Værelse: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/liku_room.jpg

 

Kilde: Punta Caracol

Området: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/punta_aerial2.jpg

Hytte: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/punta_exterior6.jpg

 

Kilde: Vinpearl Nha Trang

Spa: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/vinpearl_spa.jpg

Pool: http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/vinpearl_pool.jpg

 

Om trivago:

www.trivago.dk giver rejsende en unik mulighed for at finde det perfekte hotel til den bedste pris. Hver måned hjælper trivago over 80 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 175 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago, og mere end 700.000 hoteller og 140 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago, som dermed giver brugerne de bedste vilkår i deres rejseforberedelse. trivago GmbH blev grundlagt i 2005, og har hovedkvarter i Düsseldorf, Tyskland.


Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…