Hizb ut-Tahrir retter dødsensfarlig trussel mod dansk minister

Plakat fra Hizb ut-Tahrir

Den rabiate islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir afholdt lørdag demonstration på Rådhuspladsen i København. Det skete under overskriften: ”Stop overgrebene mod muslimske familier i Danmark.”

 

Noget under tusind mennesker deltog i demonstrationen. Det er et begrænset antal, men trods alt ikke så mange færre end dem, som deltog i den meget omtalt kæde rundt om synagogen i Krystalgade den samme dag.

 

Denne kæde løb med al medieopmærksomheden. Det må skyldes politisk korrekthed. Der er al mulig grund til at forholde sig nærmere til de budskaber, som Hizb ut-Tahrir udsendte i forbindelse med deres demonstration. De rummer nemlig nogle ret uhyggelige undertoner.

 

Først og fremmest retter Hizb ut-Tahrir en trussel mod en dansk minister, Manu Sareen. En trussel, som kan være dødsensfarlig.

 

Sareen er minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold. Truslen findes på en plakat fra organisationen.

 

En anden plakat har ligeledes en truende karakter – rettet mod pædagoger, lærere og embedsmænd, der arbejder med muslimske børn.

 

Tvangsfjernelse

Den konkrete anledning til demonstrationen var Aarhus Kommunes tvangsfjernelse af en 15-årig muslimsk dreng. Kommunen var bange for, at faderen radikaliserede ham og måske kunne påvirke ham til at drage af sted som hellig kriger.

 

På plakaten, der indkaldte til demonstrationen, stod der blandt andet:

 

”Det blinde antiislamiske tyranni er nået vanvittige højder hos danske politikere, kommuner og myndigheder.

 

Under dække af ’frygten for radikalisering’ bortføres muslimske børn fra deres forældre grundet deres islamiske holdninger og værdier.”

Læs også
Skandale: Politimand truede dansk far, der protesterede mod rabiate islamister, men holdt hånden over islamisterne

 

Hizb ut-Tahrir har også ved tidligere lejligheder protesteret mod, hvad man kalder den danske stats angreb på de islamiske familieværdier. Men denne gang gør man det med metoder, som er klart mere ekstreme end tidligere set.

 

Alvorlig trussel mod ministeren

På en plakat med et billede af Manu Sareen skriver man således: ”Manu Sareen = fjende af Allah”. Manu Sareen har sagt god for Aarhus Kommunes tvangsfjernelse af drengen.

 

At kalde nogen for ”fjende af Allah” rummer en ganske alvorlig indirekte trussel. En fjende af Allah vil hos radikale muslimer blive betragtet med et stærkt had. Der er en reel fare for, at dette had omsættes til forsøg på at slå den pågældende ihjel.

 

Forfatteren Salman Rushdie blev således også udråbt til en fjende af Allah, da Ayatollah Khomeini udstedte sin fatwa, der var en dødsdom over ham.

 

Der er ingen grund til at tro, at Hizb ut-Tahrir har planer om at dræbe Manu Sareen. Men deres sprogbrug kunne inspirere andre til at forsøge sig.

 

Læs også
En fatwa kan ikke slettes – 30 år efter islamisk dødsdom mod Salman Rushdie

Det burde have været en betydelig sag i de danske medier. Det er trods alt noget nyt, at en dansk minister trues på denne måde. Men medierne har i vidt omfang ignoreret det.

 

Angreb på pædagoger, lærere og embedsmænd

Det er ikke kun Manu Sareen, der er genstand for Hizb ut-Tahrirs indirekte trusler. Også danske lærere, pædagoger og embedsmænd får dem at mærke.

 

En anden plakat viser nemlig en lille dreng, som sidder og læser i Koranen. Han sidder midt i et sigtekorn, og teksten lyder: ”Falliterklæring! = skytset rettet mod muslimske børn!”

 

Det siges ikke, hvem der retter skytset mod muslimske børn. Men det må jo blandt andet være de pædagoger, lærere og embedsmænd, der er involveret, når et muslimsk barn tvangsfjernes.

 

Deres handlinger beskrives som krigeriske handlinger vendt mod muslimske børn – jævnfør sigtekornet. Også denne fremstilling kan inspirere til had og vold mod ansatte i kommunerne.

 

Om ikke andet kan de rabiate islamister i hvert fald håbe, at kommunen og dens ansatte vil tænke sig om en ekstra gang, når der hænger en sådan trussel over deres hoveder.

Læs også
Hizb ut-Tahrir raser over burkaforbud: ”Kun Allah har ret til at påbyde og forbyde”

 

Slip dog vores velfærdsgoder og rejs

Mere generelt tegner Hizb ut-Tahrir et ekstremt fjendtligt billede af Danmark. Det er takken for, at Danmark har givet deres familier ophold i landet og tildelt dem stribevis af goder, herunder uddannelse, på de danske skatteyderes regning.

 

Man kan således også tale om en indirekte trussel mod os danskere som sådan. Vi er åbenbart et folkefærd, der er parate til at skyde muslimske børn – om ikke i bogstavelig, så i hvert fald i overført forstand.

 

Dette kan vel ses som et udtryk for, at Hizb ut-Tahrir gerne vil fremkalde aggressive reaktioner mod Danmark blandt muslimer i andre lande.

 

Når der nu er så forfærdeligt i Danmark, hvorfor forsager de rabiate islamister så ikke vores velfærdsgoder og drager til et land, hvor de føler sig mere hjemme?

 

Der er vist ikke mange danskere, der vil holde dem tilbage.

 

Læs også
Den berygtede Iqra Friskole står til at miste millionstort statstilskud – nu prøver skolen at løbe fra trådene til Hizb ut-Tahrir

 

Foto: Rachel Adelberg Johansen og Jette Plesner Dali

 

 

You Tube

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…