Ny beboerformand fra Hizb ut-Tahrir sammenligner ikke-muslimer med forbrydere

Beboerne i Islandshøjparken i Nivå har fået ny beboerbestyrelse i februar.

 

Tre medlemmer af den siddende bestyrelse var på valg, og alle tre – formanden, næstformanden og kassereren – stillede op igen.

 

Men de blev ikke genvalgt. Valget faldt derimod ud til fordel for fire helt nye medlemmer. Det er Omar Saad, Omar Iskandar, Haci og Bekir Ozturk.

 

Bestyrelsen har konstitueret sig med Omar Saad som formand. Omar Saad er aktiv medlem i den ekstreme islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir.

 

Islandshøjparken er en afdeling i den almennyttige boligorganisation VIBO. Der er 384 lejemål i bebyggelsen.

 

Folk med anden etnisk baggrund vrimlede ind

Kirsten Kragh er en af dem, der røg ud af bestyrelsen. Hun fortæller, hvad der skete på mødet, hvor bestyrelsen mod al forventning blev skiftet ud.

 

”Vi har mange folkeslag heroppe. Normalt er det kun danskere, der møder op udover en fem stykker, men da mødet begyndte, vrimlede det ind med folk med en anden etnisk baggrund, som normalt ikke er på møderne,” siger hun og beskriver stemningen som højlydt. (BT)

 

”Vi blev selvfølgeligt chokerede, og da vi andre medlemmer så talte om, hvad vi skulle stille op, lod vi helt være, for de ville have deres egne. Så vi trak os simpelthen,” fortæller Kirsten Kragh. (BT)

 

Hizb ut-Tahrir

Hizb ut-Tahrir er en islamisk politisk sammenslutning, der arbejder for at etablere Khilafah-staten  (et kalifat), som styres efter Allahs åbenbarede lov.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Organisationen tager stærkt afstand fra Vestens frie, demokratiske og sekulære samfund. Og man advarer på det kraftigste muslimer om at blande sig med Satans venner.

 

Hizb ut-Tahrir advarer også muslimer om, at de ikke må anerkende ikke-muslimer som ligeværdige med muslimerne. Denne advarsel er også kommet fra den nyvalgte beboerformand Omar Saad.

 

”Allah HAR defineret vores forhold til kuffar, og heriblandt bogens folk,” tordnede han den 13. februar i en tale i al-Faruq moskéen på Nørrebro. ”Kuffar” er islams nedsættende betegnelse for en falsk og løgnagtig ikke-muslim.

 

”Bogens folk” er jøder og kristne. De er altså også vantro. Omar Saad karakteriserer dem ved at henvise til, at Allah spørger, om man skal gøre muslimen og forbryderen lige.

 

Omar Saad taler således om ikke-muslimer, som var de forbrydere. Det må så også gælde danskere. Herpå drager han konklusionen:

 

”Enhver der tror at jøder og kristne indgår blandt de troende tager fejl. Og man er ikke muslim, hvis man tror, at kristne og jøder ikke er kuffar, så kan man ikke være muslim,” siger Omar Saad.

 

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

Den nyvalgte beboerformands foragt for danskere bliver dermed trukket meget klart op.

 

En del af et mønster

Hizb ut-Tahrirs overtagelse af beboerbestyrelsen i Islandshøjparken er blot sidste eksempel på et mønster, hvor man bruger demokratiske processer til at tiltage sig magt og indflydelse, så man kan forme nærmiljøet efter islamiske normer.

 

I Egedalsvænge i Kokkedal nord for København var Boligforeningen 3B nødt til at afsætte beboerbestyrelsen, som også var stærkt infiltreret af Hizb ut-Tahrir.

 

Bestyrelsen ville ikke tillade sociale klubber, hvor der blev drukket øl, så de blev opsagt. Juletræet blev også forsøgt afskaffet.

 

I Brøndby syd for København er det en lokal fodboldklub, man har sat sig på. Der kan man nu heller ikke længere købe en øl, og de bayerske pølser er udskiftet med halal-mærket kalkun.

 

I Islandshøjparken har man også opsagt Frelsens Hær, som hver anden uge har afholdt populære familiearrangementer i beboerhuset.

Læs også
Lille dreng på bare 16 måneder måtte ikke komme med sin mor i svømmehal, fordi han kunne sexkrænke muslimske kvinder …

 

Beboerne er bekymrede

Bitten Larsen er en af de andre danske beboerene i Islandshøjparken. Hun er selv frivilligt trådt ud af bestyrelsen. Hun fortæller om beboernes uro:

 

”Vi er bange for, at alle de aktiviteter, den tidligere bestyrelse har sat i gang, bliver lukket ned. Det drejer sig både om fastelavnsfest, voksenfester og juletræer. Vi ved jo ikke, om han vil sørge for, at det kommer til at foregå fremover,” siger hun. (Ekstra Bladet)

 

Jørn Skøld, som også bor i Islandshøjparken, er ligeledes skeptisk i forhold til den nye formand. Jørn Skøld har svært ved at forestille sig, at han kan være demokrat.

 

Jeg bryder mig ikke om hans udtalelser på nettet. De fleste danskere ved vel godt, hvad Hizb ut-Tahrir går ud på. Jeg kunne godt have en fornemmelse af, at området her kunne begynde at ligne det, der skete i Egedalsvænge, siger han. (Ekstra Bladet)

 

En sag for ministeren

Den nye formand for beboerdemokratiet i Islandshøjparken propaganderer altså for, at muslimer aldrig må anerkende ikke-muslimer som ligeværdige borgere. Med Allahs ord, sammenligner han ikke-muslimer med forbrydere.

Læs også
48 islamiske skoler underviser i intolerance og kvindehad, skriver britisk rapport

 

Med sådan en holdning må man sige, at der er god grund til at være bekymret for, om Omar Saad og hans bestyrelse vil være i stand til at varetage de ikke-muslimske beboeres interesser.

 

Og man kan med rette spørge, hvor lang tid der ville gå, før en bestyrelsesformand blev afsat, hvis han udbredte sig på youtube om, at kristne er alle andre overlegne, og at disse andre grundlæggende kan sammenlignes med forbrydere.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…