Sandheden om folkevandringen, som DR og TV2 ikke vil fortælle den danske befolkning

You Tube

DR og TV2 propaganderer i øjeblikket meget aktivt for at gøre Danmark åbent for folkevandringen fra især muslimske lande.

 

Det sker ved, at man hele tiden prøver at få seerne til kun at reagere på følelserne. Solid viden, sund fornuft og besindighed bliver så vidt muligt skåret fra i TV-dækningen.

 

Vi får for eksempel massivt serveret billeder af kvinder med små børn blandt asylansøgerne. Til trods for, at tre ud af fire af dem er mænd (72 procent) – langt de fleste unge og stærke. De er rigeligt mange til, at de kan skiftes til at bære de små børn de gange, hvor det er nødvendigt.

 

Vi får serveret historier, der virker vildt usandsynlige, som om de repræsenterede den skinbarlige, rystende virkelighed. Som for eksempel TV2 News’ historie fredag om en mand, der angiveligt havde båret sin syge kone hele vejen fra Syrien til Danmark.

 

Vi får givet et indtryk af, at det har kostet ufattelige fysiske anstrengelser – til fods! – at komme fra oprindelseslandet og frem til det nordlige Europa. Vi taler om personer, der har haft råd til at betale menneskesmuglere i dyre domme. Så har de vel også haft råd til at betale togbilletter.

 

Hele tiden prøver man at fremmane billedet af mennesker i grænseløs nød og elendighed. Det gør man vel vidende, at det påvirker mange danskere med hjertet på rette sted.

 

Kun en mindre del er flygtninge

Men DR og TV2 fortæller ikke befolkningen sandheden om den folkevandring, der nu også er nået til Danmark og videre til Sverige. Især to kendsgerninger holder man i helt uanstændig grad skjult.

 

Den ene er, at det kun er en mindre del af folkevandringen, der består af forfulgte og krigsramte mennesker. I stort omfang har de sat sig i bevægelse for at opnå bedre levevilkår i det velstående Nordeuropa.

 

TV henviser til den sidste gruppe under det tekniske ord ”migranter”. Men det er meget sjældent, at man minder seerne om, at en stor del af tilstrømningen drives af økonomiske motiver.

 

De er for længst kommet i sikkerhed

Læs også
Hvornår går borgerlige politikere i flæsket på de politiserende røde journalister?

En anden fortielse er endnu mere påfaldende:

 

DR og TV2 hamrer det indtryk fast, at de mennesker, der er flygtet, kommer til Danmark og specielt Sverige for at bringe sig i sikkerhed. Men det er en grov fordrejning.

 

Næsten alle de flygtede er nået i sikkerhed, længe før de melder sig ved den danske grænse. De fleste af dem er rejst igennem hele syv lande, hvor de kunne få beskyttelse, inden de er nået frem hertil.

 

Fra Tyrkiet til Tyskland har de kunnet slå sig ned og lægge krig og forfølgelse bag sig.

 

Når de alligevel vil til Sverige, så har det ikke noget at gøre med, at de er flygtninge, som søger beskyttelse. Det er, fordi de kan få bedre vilkår i Sverige end for eksempel i Tyrkiet og Ungarn. Flere penge, bedre boliger, større mulighed for uddannelse osv.

 

De var flygtninge, da de tog fra for eksempel fra Syrien til Tyrkiet. Når de er rejst videre til Sverige, er det, fordi de er blevet mennesker, der ønsker at slå sig permanent ned i et land med gode levevilkår.

 

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

Men TV-stationerne gør alt for at give os det indtryk, at deres sikkerhed er i fare, hvis Danmark eller Sverige ikke tager imod dem.

Der er kun én forklaring på dette: Hvis de fortalte befolkningen sandheden, ville der være større risiko for, at seerne ikke kun reagerede på følelserne, men tænkte sig grundigt om.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…