Hans kæreste var ved at komme for sent til sit fly – så fik han en lys idé … den kan nu koste ham to års fængsel

Colourbox

Torsdag morgen kl. 7.30 ringede en mand til lufthavnen i Bordeaux-Mérignac i Frankrig. ”Der er en bombe, der er en bombe,” sagde han og lagde på.

 

Politiet lukkede lufthavnen og foretog en omfattende undersøgelse, men fandt ikke nogen trussel mod sikkerheden, skrev avisen Sud Ouest.

 

Så lykkedes det at spore opkaldet. På den baggrund er en 33-årig mand blevet anholdt.

 

Politiet regner med, at det er ham, der står bag opkaldet. Årsagen skulle være, at hans kæreste var ved at komme for sent til sit fly, fordi hun sad fast i en trafikprop.

 

Manden fik så en lys idé: Med opkaldet forsøgte han at få standset alle flyafgange længe nok til, at kæresten kunne nå at komme med!

 

Hvis dette holder stik, må man sige, at det er meget langt ude at genere en lufthavn og dens passagerer så kraftigt men en så egoistisk begrundelse.

 

I det hele taget tyder noget på, at manden ikke rigtig tænkte igennem, hvad han gik i gang med. Det virker også naivt, at han uden videre har troet, at hans opkald ikke kunne spores.

 

Men sådan er der jo folk, der har lidt svært ved at fatte, at noget virkelig er alvor. Det hele er bare noget, vi leger.

 

Hans originale indfald kan blive straffet med op til to års fængsel og en kæmpe bøde.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…