Han skældte en mand huden fuld i toget – det viste sig at være den samme mand, som han skulle til jobsamtale hos!

Colourbox

En mand skældte ham huden fuld i toget – det viste sig at være den samme mand, som han skulle have til jobsamtale!

 

Matt Buckland er HR-chef i et investeringsfirma i London (eller personalechef, som det hed i gamle dage). Da han en morgen i myldretiden skulle stige ud af sit tog til arbejde, var der en mand bagved, som syntes, at det gik for langsomt.

 

Manden skubbede til ham. Buckland gjorde opmærksom på, at han selv skulle af, men den anden bad ham om at gå ad helvede til.

 

Senere på dagen blev Buckland mindet om denne oplevelse. Han skulle nemlig have en mand til jobsamtale i forbindelse med en stilling som web-udvikler. Da den pågældende trådte ind ad døren, viste det sig at være … den hidsige medpassager fra toget.

 

Hvor uheldig kan man være?

Manden opdagede dog i første omgang ikke, at Buckland var identisk med den mand, som han havde overfuset i toget.

 

Buckland skrev senere på Twitter, at sammenhængen tilsyneladende først gik op for manden mod slutningen af samtalen – efter at HR-chefen flere gange ledte snakken i retning af undergrundstog til arbejde.

 

Så faldt tiøren.

 

De var i stand til at grine lidt i fællesskab over det passerede. Men da samtalen nærmede sig sin afslutning, løb Bucklands konklusion, at ansøgeren ikke var den rette til jobbet.

 

Han afviser overfor Buzzfeed, at det skyldtes episoden i toget.

 

Men samtidig kredser han om, at folks personlighed jo betyder meget. Og han løfter den moralske pegefinger:

Læs også
Mand med sort hudfarve var i fuld gang med at skrue hjulboltene løs på en bil, så blev han råbt an

 

”Kandidaten fik trods alt ikke jobbet, og måske vil han nu vise en bedre indstilling om morgenen, eftersom han en dag godt kan få brug for noget hjælp fra en medpassager.”

 

Så mon ikke HR-chef Buckland under alle de pæne forsikringer har været godt gammeldags stangsur på manden, der skubbede ham og bad ham om at gå ad helvede til. Og mon ikke han har haft en vis fryd ved at afvise ham.

 

Det skulle også være mærkeligt, om ansøgeren ikke bag den fælles latter har bandet indvendig og tænkt: ”Hvor uheldig kan man være?”

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2960791/Commuter-swears-man-way-interview-man-recruiter.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…