Han så sig selv i spejlet, efter at frisøren var færdig – og så gik han helt amok

Colourbox

Kan et besøg hos frisøren føre ud i kriminalitet?

 

Ja, det ser sådan ud. Spørg bare 47-årige Alan Becker fra Connecticut i USA. Han er i hvert fald blevet sigtet for kriminalitet, efter at han for nylig blev klippet.

 

Da Becker så sig selv i spejlet bagefter, blev han stangtosset over den frisure, han havde fået. Og det blev endnu værre, da han fik at vide, at klipningen kostede 300 kr.

 

Så gik han helt amok. Han sparkede et hul i en af frisørsalonens vægge. Han smed med en lysestage og andre genstande. Og han var grov over for både personale og kunder, inden han bandende og svovlende forlod salonen.

 

Som den tilkaldte politibetjent Kelly Connelly formulerede det med en forrygende underdrivelse over for lokalavisen The Hartford Courant: ”Han kunne ikke lide den måde, han var klippet på.”

 

Senere vendte Alan Becker tilbage til salonen og krævede, at de ”rettede op” på hans nye look. Men det nægtede frisøren pure. De havde fået mere end nok af ham.

 

Bagefter blev han anholdt og sigtet for brud på freden og kriminel skadevoldelse.

 

En mand med en temmelig … eksplosiv forfængelighed. Han får vist ikke helt let ved at finde en ny frisør i lokalsamfundet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…