Han lå et helt øde sted med brækket ben, han skrev et afskedsbrev til konen og børnene og var parat til selvmord – men så gjorde han noget andet

Facebook

John Sain var på jagt i et vildt landskab i den amerikanske stat Idaho. Han kom på sporet af en elg og forlod den sti, som han havde fulgt, for at bevæge sig længere ud i vildnisset.

 

Så snublede han og brækkede sit ene ben, så han ikke kunne gå. Der var ikke et menneske i nærheden, og hans mobiltelefon virkede ikke. Smerterne var uudholdelige.

 

Han var parat til selvmord og skrev et afskedsbrev til sin kone og sine to børn.

 

Men pludselig besluttede han, at det skulle være løgn. Han ville ikke give op. Han ville gense sin familie.

 

Kravlede i fire dage

Med nogle pinde og noget iturevet tøj fik han flikket en primitiv skinne til sit ben sammen. Han havde lidt mad og noget overlevelsesgrej. Vand kunne han finde undervejs. Om natten tændte han bål for at holde varmen.

 

Så slæbte han sig med en helt utrolig viljestyrke gennem det uvejsomme terræn. Først efter fire dage nåede han frem til en af de normale stier gennem området, og her var han så heldig at møde nogle motorcyklister.

 

De var i stand til at rydde en lille plads, hvor en redningshelikopter, som de havde tilkaldt, kunne lande. På et af billederne her kan man se ham anbragt på helikopterens båre. Han blev fløjet til et hospital, hvor han blev genforenet med kone og børn.

Alligevel ikke tid til afsked

I et kort øjeblik havde han befundet sig på kanten mellem liv og død, og han overvejede, om han skulle vælge døden.

 

Men John Sain viste sig som en fighter for Herren. Han besluttede sig for, at det alligevel ikke var tid til afsked. Og da han først havde truffet den beslutning, gjorde han det næsten umulige.

 

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

Fire dage med brækket ben, slæbende sig af sted hen over klippegrund. Han overlevede på lidt mad, lidt vand og en enorm vilje.

(NBC, KTVB, Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…