Han fortalte på TV, at hans kone havde en liste over sine elskere – men så tog sagen en forbløffende drejning

Skærmprint / ITV

Bobby og Penny optrådte i britisk morgen-TV (hos Jeremy Kyle). De fortalte om deres ægteskab.

 

De har været gift i fire år og har en dreng sammen, som nu bor hos Bobbys far. På et tidspunkt opdagede Bobby, at Penny havde haft en affære. De skiltes, men for fem måneder siden tilgav han hende, og de flyttede sammen igen.

 

Idyllen varede dog kun, indtil Bobby tilfældigvis faldt over et dokument på hendes pc, hvor hun opregnede alle de seksuelle partnere, hun havde haft, i kronologisk orden.

 

Der var virkelig system i tingene, for hun opregnede for hver enkelt, hvad hun havde lavet sammen med ham. Der var 13 i alt, heraf i hvert fald to fra den tid, hvor hun havde kendt Bobby.

 

Dermed var der jo lagt op til, at Penny skulle ses som en strigle, og at det var synd for Bobby. Men så tog sagen en uventet drejning.

 

Totalt kaos

De blev begge udsat for en løgnedetektor. Og det viste sig så, at Bobby ikke bestod prøven. Det behøvede man sådan set ikke at lægge noget i, for løgnedetektorer er mildt sagt ikke pålidelige.

 

Men Bobby tog testen alvorligt, og den fik ham til at indrømme, at han også havde bedraget konen!

 

Så hele denne kulørte affære sluttede i totalt kaos for åben skærm. Penny stormede ud af studiet, og ude bag scenen fik parret og Bobbys far, der tog sig af sønnen, akut psykologisk rådgivning.

 

Parret blev enige om at finde en værdig afslutning på ægteskabet af hensyn til deres søn.

 

Opfører sig som børn

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Stakkels dreng. Han har to forældre, der opfører sig som børn. De vil have opfyldt alle deres behov, og de higer så meget efter opmærksomhed, at de krammer ud med deres seksuelle forviklinger på TV.

 

Tiden må vise, om deres uheldige optræden på skærmen har bidraget til, at de fremover tager sig sammen og bliver voksne.

 

Eller om de endegyldigt havner i den gruppe af moderne mennesker, der nærmest holder deres svagheder og problemer i live, fordi det er deres eneste måde at blive interessante på.

 

(Kilde: Daily Mirror)

http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/found-your-sex-list-man-5056132

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…