Han brugte en meget original metode til at smugle sin ny unge kone over grænsen – men det skulle han aldrig have gjort

Colourbox

En franskmand i 60’erne havde været i Rusland og – som så mange vestlige mænd – fundet sig en ung kone. Nu ville han gerne have hende med hjem til Sydfrankrig.

 

Men da hun ikke havde noget visum til EU, besluttede han sig for at transportere hende illegalt.

 

Hun blev simpelt hen proppet i en kuffert, som han tog med i toget og placerede på en bagagehylde. Hun var meget smidig, så det kunne lade sig gøre.

 

Men det gik galt ved grænsen mellem Hviderusland (Belarus) og Polen. En polsk tolder åbnede kufferten, og dér lå en ung russisk kvinde!

 

De blev begge arresteret.

 

Angstens sved

De polske myndigheder spekulerede på, om der var tale om menneskehandel, kidnapning eller lignende. Men de konstaterede, at kvinden så ud til at have det udmærket – altså bortset fra den ret ubekvemme position i kufferten.

 

Men parrets anholdelse blev alligevel opretholdt. De havde forsøgt at snyde grænsekontrollen, og det er ulovligt. Faktisk kan man risikere en ret hård straf for denne forbrydelse – op til tre års fængsel.

 

Da franskmanden fik det at vide, sprang angstens sved frem på hans pande.

 

Han kunne have undgået hele balladen

Men efterhånden som det gik op for de polske toldere, hvordan sagen hang sammen, kunne de give manden en anden vigtig oplysning:

 

Læs også
Video: Hun opdager, at hendes mand er hende utro, så gør hun noget uventet, der jager elskerinden på flugt

Den russiske kone behøvede overhovedet ikke noget EU-visum for at rejse med manden hjem! Som ægtefælle til en mand med EU-pas kunne hun frit rejse til et hvilket som helst EU-land. Og det gav de polske myndigheder dem nu lov til.

 

Manden kunne altså godt have sparet sig anstrengelserne med at slæbe rundt på hende i en kuffert. Og han kunne have undgået risikoen for fængselsstraf ved at smugle hende over grænsen.

 

Han skulle bare have sat sig ordentligt ind i reglerne.

 

”Merde”, som franskmændene siger.

 

(Kilde: Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…