En far og hans lille søn går på fortovet, pludselig begynder det at øse ned – og så gør faderen noget, der har grebet millioner af mennesker

Reddit

Vi ved ikke, hvor faderen og hans lille søn er på vej hen. Men vi kan se dem gå hen ad en travl, stærkt trafikeret gade. Det er vist nok i Vancouver, Canada.

 

Faderen kunne godt se ud til at være forretningsmand. Han er ulasteligt klædt med blå og hvidstribet skjorte og sorte bukser. I venstre hånd har han en mappe.

 

Sønnen er iført en T-shirt og jeans, og han bærer en rygsæk, der kunne tyde på, at han er på vej til skole eller børnehave.

 

Undervejs på deres færd er der åbenbart indtruffet noget uforudset. Det er begyndt at øsregne. Hverken far eller søn er klædt på til at beskytte sig mod regnen. Men faderen har en paraply med, og det er den, der er årsagen til, at så mange er blevet grebet over at se billedet af de to.

 

Gennemblødt

Faderen ofrer sig uden tøven for sin søn. Han holder paraplyen hen over sønnen, der slet ikke bliver ramt af regnen. Sønnen har så tag i paraplyens håndtag.

 

Mens sønnen holder sig helt tør, bliver faderen fuldstændig gennemblødt. Skjorten har taget så meget regn, at den er blevet gennemsigtig.

 

Det er svært at se, hvordan faderen skulle kunne sætte sig på sit kontor og begynde at arbejde iført tøj, der er så vådt.

 

Hvad han egentlig har forestillet sig, ved vi ikke. Måske ved han det heller ikke selv, da de traver af sted i den silende regn.

 

Hans første prioritet er tydeligvis at skærme drengen af for regnen. Så må han finde ud af sine egne problemer hen ad vejen.

 

En fars kærlighed

Læs også
Problemer med at præstere i sengen? Forskere afslører naturligt middel som kan hjælpe dig

Han burde måske nok have tænkt på at give drengen noget regntæt tøj med. Men så praktisk har han ikke været.

 

Til gengæld får han vist, hvordan en fars kærlighed kan tage sig ud i en helt dagligdags, men meget bevægende form.

 

Han får også givet sin søn en lektie i, at man nogle gange skal sætte sine egne behov til side til fordel for et andet menneske.

 

Billedet er blevet set mere end tre millioner gange på de sociale medier, og masser af mennesker er kommet med kommentarer, der viser, at det har rørt noget i dem.

 

Det er bare en far og hans søn, der går hen ad gaden i regnvejr. Og så er det alligevel meget mere end det.

 

 

Læs også
En ung kvinde blev forfulgt af en asylansøger – rædselsslagen ringede hun til sin far, som kæmpede mod uret for at forhindre en voldtægt

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3233674/Father-internet-sensation-using-umbrella-protect-son-rain.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…