Han blev kaldt racist, da han ville standse inddragelsen af en skoles idrætshal til asylboliger – men så gik skolens forældre i aktion

Fria Tider

Trelleborg Kommune i Sverige er ved at segne under tilstrømningen af såkaldt uledsagede flygtningebørn.

 

Det vil sige asylansøgere, som ofte har smidt deres papirer væk, men hævder at være under 18 år. Langt de fleste er drenge, og en del af dem ser ud til at være klart ældre end påstået.

 

Når de får asyl, følger resten af familien ofte efter og får familiesammenføring med sønnen.

 

Stadig flere bygninger i Trelleborg Kommune bliver inddraget for at huse disse uledsagede flygtningebørn. Flere og flere borgere bliver ramt på deres normale aktiviteter.

 

Kommunaldirektøren har sendt et fortvivlet brev til Migrationsverket (Udlændingestyrelsen) og integrations- og justitsminister Morgan Johansson for at få lettet presset på kommunen. Men der er ingen pardon – hele Sverige er ved at drukne i asylansøgere.

 

Idrætsleder blev hængt ud

Hvis borgerne vover at protestere, får de lynhurtigt smækket betegnelsen ”racist” på sig. Det fik Fredrik Jönsson, som er formand for idrætsforeningen Trelleborg IF, at mærke.

 

Han forsøgte at rejse en protest mod, at idrætshallen på Serresjöskolan skulle inddrages til bolig for uledsagede flygtningebørn. Det ville forhindre mange af kommunens børn i at dyrke deres idræt.

 

Men Fredrik Jönsson blev stemplet som racist, og derefter opgav han sin protest.

 

Forældre fik nok

Så tog forældrene til eleverne på Serresjöskolen over. De ville ikke tolerere, at deres børn skulle gå op og ned af de uledsagede flygtningebørn på skolen med risiko for, at de fik ubehagelige oplevelser, som de slet ikke var rustet til.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

Forældrene truede med at holde børnene hjemme i protest i nogle dage. Og den konfrontation havde kommunen ikke lyst til at tage.

 

Snakken går, og forbitrelsen vokser

De svenske myndigheder gør alt for at tvinge borgerne til at acceptere konsekvenserne af en fuldkommen hovedløs asylpolitik. Men de prøver at undgå åbne konfrontationer med befolkningen.

 

For hvis borgerne først sætter sig i bevægelse i protest, kan det blive meget svært for myndighederne at kontrollere, og så er det ikke godt at vide, hvor det ender.

 

På overfladen forholder svenskerne sig stadig ret roligt. Men snakken går, og forbitrelsen vokser.

 

Før eller siden begynder det at brage løs.

 

(Fria Tider)

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…