21-årige Ali fra Afghanistan havde fundet ud af at han ville i gymnasiet – da rektoren fortalte ham at han var for gammel, slog han ham i hovedet

Foto: Politiet via FriaTider

Et såkaldt uledsaget flygtningebarn fra Afghanistan tiltales nu i den svenske by Borlänge for mishandling af rektoren på et lokalt gymnasium. Avisen ”Fria Tider” giver ham pseudonymet Ali.

 

Et uledsaget flygtningebarn er et barn, der kommer alene til et land for at få asyl. Altså uden forældrene.

 

Sverige modtager en kolossal strøm af disse uledsagede flygtningebørn. Kritikere påpeger, at en hel del ser alt for gamle ud til at gå for at være børn. Noget tyder på, at ordningen misbruges som en genvej til at få asyl.

 

Måske var Ali en af dem. Da han kom til landet i 2011, hævdede han, at han var 17 år og dermed et uledsaget flygtningebarn.

 

Nu skulle han så være 21 år. Rektoren forklarede, at han var for gammel til at starte i gymnasiet sammen med elever i 16 års alderen. Hvis han ville tage studentereksamen, måtte han gøre det inden for voksenuddannelses-systemet.

 

Rektoren hjalp ham med at finde ud af, hvordan det fungerede.

 

Så fik rektoren én over nakken

Men da Ali i sommer skulle søge om optagelse her, var han rejst på ferie hos slægt og venner i Iran – det vides ikke, hvorfor han ikke havde slået sig ned hos dem i første omgang i stedet for at rejse hele vejen til Sverige.

 

Han bestiller i hvert fald ikke andet end at angribe Sverige, som det fremgår af denne sag.

 

På grund af bortrejsen fik Ali ikke søgt i tide, og da han kom tilbage til Borlänge, troppede han igen op hos rektoren og krævede at komme i gymnasiet. Rektoren prøvede igen at forklare ham, at det ikke kunne lade sig gøre.

 

Det blev han så rasende over, at han slog rektoren i nakken. Og det tiltales han altså for nu.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Under afhøringen hos politiet rakkede han Sverige ned. Man måtte forstå, at alting var bedre i den islamiske diktaturstat Iran. Dér kunne han gå i skole, lige så meget han ville, hævdede han. I Sverige blev han ”behandlet som et dyr”.

 

”Han kunne jo have slået dem ihjel”

Ali nøjes ikke med at brokke sig over alt muligt og kræve alt muligt. Mishandlingen af rektoren er ikke det eneste tilfælde, hvor han har optrådt særdeles aggressivt. Derfor tiltales han også for en række andre forhold.

 

Han har truet med at brænde socialforvaltningens kontorer ned. Han har udbredt sig om, hvad han kunne tænke sig at gøre seksuelt med en kvindelig ansat.

 

Han har smadret møblementet på et af kommunens kontorer, han har sparket en af kommunens biler i stykker og truet en kvinde, der forsøgte at gribe ind over for ham.

 

Det uledsagede flygtningebarn blev så stort et problem for kommunen, at den var nødt til at ansætte sikkerhedsvagter for at holde ham på afstand og garantere personalets sikkerhed.

 

Læs også
Undgå hackerne på sommerferien: Her er 10 gode råd

Vagterne var bange for, hvad han kunne finde på at gøre med andre mennesker, der kom på socialforvaltningen. ”Han kunne jo have slået dem ihjel,” udbrød en chokeret vagt, da Ali havde raseret et kontor. Blandt andet havde han kastet en papirkurv gennem et vindue.

 

De vil til Vesten, selv om de hader Vesten

Så det er et meget aktivt flygtninge – ”barn”, som man har fået sig i Borlänge. Fuld af had og aggression mod Sverige og svenskerne.

 

Det er jo det paradoks, man ser gang på gang: Muslimske flygtninge gør alt for at komme til de rige lande i den vestlige verden. Når de så er kommet dertil, gør de, hvad de kan, for at modarbejde disse samfund eller ligefrem angribe dem.

 

Nye bølger af afghanske asylansøgere kommer nu med den enorme folkevandring til Europa.

 

(Fria Tider)

http://www.friatider.se/flyktingbarn-var-for-gammal-for-gymnasiet-misshandlade-rektorn-som-hamnd

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…