Fire unge mænd truede Inger Støjberg og kaldte hende “danskerluder”

Foto: Folketinget

Søndag aften holdt Inger Støjberg som tusinde andre danskere på farten ind ved en tankstationen. Men Inger Støjberg kunne ikke som de fleste andre få lov til at være i fred.

 

Da hun stod ud af bilen blev hun omringet af fire unge mænd. De opførte sig så truende, at Inger Støjberg bagefter har meldte dem til politiet.

 

Inger Støjberg har ikke selv udtalt sig om angrebet.

 

Men flere vidner har fortalt hvad de så på Q8 tanken ved Storebæltsbroen kl 22 søndag aften.

 

Avisen BT har talt med flere vidner, der så og hørte, hvad der skete:

 

Inger Støjberg stod helt alene på den mørke parkeringsplads, da fire unge mænd parkerede deres bil i nærheden og gik hen mod hende. De var i 20’erne og tre af dem havde ifølge vidner arabisk udseende.

 

“Først kaldte de Inger Støjberg ‘danskerluder’. De reagerede hun ikke på. Men derefter begyndte de at svine danske soldater til. De siger, at de er terrorister og mordere. Hun siger til dem, at der ikke er nogen, som skal tale skidt om danske soldater, fordi de udfører et stort stykke arbejde”, siger et vidne til BT.

 

En af dem siger, at danske soldater, der er udsendte, bør dræbes. Og den magnetsløjfe hun har på bilen med “støt vores soldater” bliver revet af. Inger Støjberg samler den op og siger de skal holde fingrene væk. Men de tager den igen og smider den.

 

Det var nogle meget dramatiske minutter, hvor Inger Støjberg nemt kunne have fået tæv. Sætninger som “bare vent til Islamisk stat kommer”.

 

Det var især den ene af de fire der var meget aggressiv og truende. En af de andre filmer optrinnet. En tredje siger ikke noget. Den fjerde forsøger at trække af med den mest hidsige. Og til sidst sætter de sig ind i deres bil.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Inger Støjberg har tidligere meget klart og tydeligt har taget afstand fra en støjende og asocial adfærd blandt ung, herunder unge indvandrere. Og hun har været en skarp kritikere af radikale islamister. Det har givet hende fjender blandt unge muslimer. Men også en enorm folkelig popularitet, fordi hun stå stå op og forsvare nogle klokkeklare danske værdier.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…