EU-kommissionen vil tvinge landene til at beskytte de ydre grænser bedre

You Tube

EU-kommissionen ønsker at tvinge landene til at beskytte de ydre grænser bedre, skriver den tyske avis Die Welt.

 

Det vil efter kommissionens opfattelse betyde, at de stater der i ikke gør en tilstrækkelig effektiv indsats på dette område, må finde sig i, at andre EU-lande intervenerer og tvangsgennemfører den nødvendige kontrol. Det er essensen af et forslag som EU-kommissionen vil fremkomme med.

 

Den tyske kansler Angela Merkel er af den opfattelse, at en streng kontrol af Europas grænser er nødvendig så længe grænserne ikke kan garanteres på almindelig vis. Det gælder også indenfor Schengen området. Denne interne grænsekontrol skal intensiveres, kommer det fra CDU’s Bundesparteitags i Karlsruhe.

 

1,2 millioner flygtninge/migranter er i følge EUs grænsekontrolargentur Frontex, illegalt indvandret i EU, det er fire gange så mange som i hele 2014, tallet var her 282.000. Det er det højeste nogensinde og ifølge europaparlaments medlem Manfred Weber (CSU) er det ikke muligt for enhver der ønsker det, at få indrejsetilladelse til Europa, man er nød til at få styr på den kaotiske situation.

 

EU kommissionen er fremkommet med et forslag til grænsekontrol over hele EU, forslaget gælder såvel de ydre grænser, såvel som de indre grænser. Forslaget går i al sin enkelthed ud på, at tvinge medlemsstaterne til at indføre grænsekontrol, skulle en medlemsstat vise sig mindre villig til at rette ind efter kommissionen, vil det blive tvunget til at efterkomme kommissionens ordre, og Frontex vil så overtage bevogtningen af medlemsstatens grænser.

 

Frontex vil, efter kommissionens forslag få autoritet til at indføre love, henover hovedet på det pågældende medlemsland, noget der dog har fået ikke mindst Polen til at protestere, der ønsker man ikke at afgive overhøjheden over landets love til Frontex.

 

EU-kommissionen henviser til Grækenland. Her hersker der total kaos i de opsamlingslejre man der har oprettet for flygtninge og migranter. Grækenland måtte se sig nødsaget til at bede Frontex om hjælp til at registrerer de mange flygtninge/migranter der dagligt ankommer.

 

I EU-kommissionens udkast hedder det “Europas grænse og kystvagt skal være i stand til, at gribe ind når de nationale grænsekontroller i EU’s frontline uanset årsagen, ikke magter udfordringen”.

 

Det er kommissionens mål, at Frontex skal udbygges til et grænsekommando, der indenfor få dage kan sendes derhen hvor der vil være brug for det. Meningen er, at styrken skal bestå af 1500 mand, sammensat af personel fra alle 28 medlemsstater.

 

Hvis kommissionens forslag går igennem EU-parlamentet og bliver vedtaget der, bliver den danske regering nød til at indføre en skærpet grænsekontrol på eget initiativ, thi hvis ikke bliver vi tvunget til det af EU, og så er der andre boller på suppen, der er stadig mange danskere der kan huske den tyske kommando “Ausweiss bitte”.

 

Læs også
Langt over to hundrede menneskesmuglere er fængslet på grund af grænsekontrol – men Radikale kaldet det symbolpolitik

Det kan nemt blive til virkelighed igen, hvis vi ikke af egen drift indfører den fornødne grænsekontrol, det vil sige transportøransvar er ikke længere tilstrækkeligt, det er reel politi grænsekontrol der skal til.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…