Video: En turist stiller sig i vejen for garden, der marcherer af sted – det fører til et regulært sammenstød

Gerry Weatherhead og hans kone fra Suffolk i England var en tur i London. I lørdags stod de ved Buckingham Palace for at se garden trække op i anledning af Dronningens fødselsdag.

 

Weatherhead skal tisse noget så frygteligt, så han er helt opslugt af at give sit kamera til konen, så han kan finde et passende sted.

 

Der er en del snakken og anden larm, så han hører ikke garden komme marcherende bag sin ryg. Og han står lige midt i gardens rute.

 

Det får han hurtigt at mærke, da en af garderne braser direkte ind i ryggen på ham, så han ryger ind i sin kone.  Garderen fortsætter simpelt hen sin march sammen med de andre. En anden garder råber højt: ”Giv plads!”

 

Man hører en kvinde blandt tilskuerne sige: ”Tåbelige mand.”

 

Den usædvanlige episode kan ses på denne video.

 

”Jeg troede, at det var en hest, der ramte mig,” siger Gerry Weatherhead til Daily Mail.

 

Han er på ingen måde fornærmet over at være blevet puffet håndfast til side. Faktisk har han selv været ansat i luftvåbnet som ingeniør, så han har fuld forståelse for den militære adfærd:

 

”Som tidligere militærmand er jeg mest af alt lidt pinligt berørt. Det ville have hjulpet, hvis de havde råbt noget før – men ingen kom til skade, og der skete heller ikke noget andet.”

 

Men god britisk humor konkluderer han: ”Faktisk er det ganske morsomt.”

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…