En mand forsøgte at operere sig selv for hæmorider med et mini-sværd – men det smuttede, og så endte han i en fuldkommen vanvittig situation

En 54-årig mand fra den kinesiske by Hangzhou havde ondt i bagdelen. Yan Wu, som han hedder, var overbevist om, at han havde hæmorider. Men han var forlegen ved at skulle søge hjælp for det.

 

Så han besluttede at klare sagen ved egen hjælp. Han tog et knivskarpt miniature-sværd på bare10 cm, som han ejede.

 

Så bøjede han sig ind over et spejl, mens han prøvede at få sin arm rundt, så kan kunne snitte ved sin endetarm. Men det var meget akavet, og det gik da også helt galt. Sværdet smuttede op i enden på ham, og han kunne ikke få den ud igen.    

 

Han måtte ringe til sin arbejdsplads og meddele, at han ikke kunne komme på arbejde, fordi han havde fået et sværd op i enden. Og så kom han på hospitalet.

 

Det lykkedes lægerne at fjerne det lille sværd uden store problemer. Og Yan Wu kunne nøjes med nogle få dage på hospitalet.

 

Lægerne advarer dog indstændigt mod, at andre forsøger noget lignende.

 

Hele det uheldige forløb kom sig af, at Yan Wu ville undgå opmærksomhed omkring det problem, som han vurderede til at stamme fra hæmorider. Men han endte med at havne i alle medier.

 

Og så blev der føjet spot til skade: Lægerne oplyste ham om, at han slet ikke havde hæmorider …

 

Yan Wus bagdel mens kniven fortsat er mellem hans baller:

 

Yan Wu prøver at komme sig efter at kniven er fjernet:

Læs også
Opgør mellem to grupper af “unge drenge” på Dyrehavsbakken – 14-årig stukket to gange med kniv

(Daily Mirror)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…